2777
2789
عنوان

هلپپپ 😭🙋‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 29 پست
اوکی الان تروخدا رو حذف میکنم😂

عیب نداره ولی گناهه چون شاید نره گناهش گردن تو میوفته گلم.

گاهی ام قسم جون پدر مادر میدن کمک کنید میریم کمکی هم برنمیاد واقعا خیلی اذیت کنندس وگرنه منظوری نداشتم عزیزم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای آررهمن خیلی وقته اینطوریم :(

نه من تا دیروز خوب بودم بعضی وقتا اینجوری میشم . دیروز زودتر خوابیدم امروز کارامو زودتر انجام بدم مثلن 

از صبخ مثل ی لشکر شکست خوردم😐

برو بیرون حالو هوات عوض شه یکم

عیب نداره ولی گناهه چون شاید نره گناهش گردن تو میوفته گلم.گاهی ام قسم جون پدر مادر میدن کمک کنید میر ...

درست میگید.

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

۲۲ ام

افسردگی که نداری؟ شاید ویتامینای بدنت کمه بخاطر همون اینجوری شدی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نه من تا دیروز خوب بودم بعضی وقتا اینجوری میشم . دیروز زودتر خوابیدم امروز کارامو زودتر انجام بدم مث ...

آخی خسته نباشیی💗

من افسردگی دارم ولی خب کنترلش میکردم

اصن نمیدونم چرا چند وقته اینطوری شدممم

اره میرم

میتونین ماهی صدام کنین🎀

افسردگی که نداری؟ شاید ویتامینای بدنت کمه بخاطر همون اینجوری شدی

دارم عزیزم

هم افسرده م هم کمبود ویتامین دارم

ولی چند وقته بیشتر داره اذیتم میکنه عجیب 

میتونین ماهی صدام کنین🎀

مگه کنکوری نیستی؟ اشتباه گرفتم؟

کاش بودم عزیزم اشتباه قشنگی بود 

ولی نه نیستم فکر کنم اشتباه گرفتی جانم

دارم عزیزمهم افسرده م هم کمبود ویتامین دارمولی چند وقته بیشتر داره اذیتم میکنه عجیب

خب اول به فکر اینکه چه ویتامین هایی کم داری باش و فوری شروع کن به خوردن دوما دنبال درمان افسردگی 

وقتی مریض باشی بشینی به گوشه که خوب نمیشی باید حتما خودت رو درمان کنی تا بهتر بشی و فشاری نباشه

خب اول به فکر اینکه چه ویتامین هایی کم داری باش و فوری شروع کن به خوردن دوما دنبال درمان افسردگی وقت ...

درست میگی عزیزمم

حتما میرم دنبالش 

ممنونم از کمکت❤🫂

میتونین ماهی صدام کنین🎀

درست میگی عزیزممحتما میرم دنبالش ممنونم از کمکت❤🫂

خکاهش گل امیدوارم زودتر بهترشی