2789
عنوان

افت تحصیلی

109 بازدید | 5 پست

بچه ها شدید افت تحصیلی کردم سال اخر دبیرستانم خیلی شدید افت کردم من همیشه نمره هام ۱۸ و ۱۹ بودم بعد الان نمره هام رسیده به ۱۰ و حتی زیر ۱۰ مامانم فوت کرده بابامم اذیتم میکنه اصلا تمرکز ندارم نمیدونم چکار کنم خیلی نمره هام داغونه تنها راهم همین درسه که اونم از دست رفت 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

تلاشتو بکن و دوباره شروع کن نوبت اول مهم نیست برا نهایی ها بخون

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
تلاشتو بکن و دوباره شروع کن نوبت اول مهم نیست برا نهایی ها بخون

فکر نکنم امسال بتونم اصلا اخه الان خونه خالم زندگی میکنم خالم اینا همش مهمون دارن الانم مهمون دارن خونشون اتاقم نداره 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو کتابخونه درس بخون

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

فکر نکنم امسال بتونم اصلا اخه الان خونه خالم زندگی میکنم خالم اینا همش مهمون دارن الانم مهمون دارن خ ...

میدونم شرایط سختیه خودمم امسال کنکوریم ولی یکی از راه هایی که میتونه نجاتت بده همین درسه

فکر میکنم پایه درسی خوبی داشته باشی با توجه به نمرات گذشته پس تا قبل کنکور بخون و برا نهایی آماده شو تو همین مدت بعدش دیگه راحت میشی و میتونی بری خوابگاه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
میدونم شرایط سختیه خودمم امسال کنکوریم ولی یکی از راه هایی که میتونه نجاتت بده همین درسهفکر میکنم پا ...

اره پایم خوبه نمیدونم خودم امیدی ندارم به خودم