2777
2789
عنوان

تا یک ماه 🤧🤧🤧🤧🤧

116 بازدید | 21 پست

اگر بگن تا یک سال دیگه زنده ای ،روش زندگیتون را تو این یک سال تغییر میدید ؟ یا اینکه واقعا بنظرتون همیشه از زندگی لذت برید و نیاز به تغییر سبک زندگی ندارید ؟ یعنی میخوام‌بگم اگه آخر عمرتون برسه جوری زتدگی کردید که حسرتی تو دلتون نباشه 

من خودم برای اینکه از این یک سال لذت ببرم فقط میرم میگردم و تفریح میکنم و کلا دیگه خانواده شوهر را تو این یک سال نمیبینم 

راستش من چون رو خودم خیلی کار کردم اگه یکسال فقط فرصت داشته باشم غصه نمی‌خورم فقط کارهای خیر رو بیشتر انجام میدم ولی دلم از ندیدن پسرم خوون میشه🫠

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سعی میکنم کارامو حل کنم حلالیت حق االناس و نماز وتوبه

خب عمر دست خداست .

ولی شما فکر کن هر لحظه ممکن این اتفاق بیافته چرا الان انجام نمیدید حلالیت را

خب عمر دست خداست .ولی شما فکر کن هر لحظه ممکن این اتفاق بیافته چرا الان انجام نمیدید حلالیت را

اره اتفاقا نمی‌دونم چرا انگاری داریم گول میخوریم 

برای شادی روح مادرم یه صلوات میفرستین 

راستش من چون رو خودم خیلی کار کردم اگه یکسال فقط فرصت داشته باشم غصه نمی‌خورم فقط کارهای خیر رو بیشت ...

واقعا یعنی آمادگی داری یکم؟؟خوشبخالت من نمی‌دونم چرا درست نمیشم

راستش من چون رو خودم خیلی کار کردم اگه یکسال فقط فرصت داشته باشم غصه نمی‌خورم فقط کارهای خیر رو بیشت ...

عزیزم .انشاءالله دامادیش را بچه دار شدنش را ببینی .

ولی سعی کن تمام مهرت را نصیبش کنی منتظر این نباشی بهت بگن عمرت تمومه بعد اینکار را انجام بدی

عزیزم .انشاءالله دامادیش را بچه دار شدنش را ببینی .ولی سعی کن تمام مهرت را نصیبش کنی منتظر این نباشی ...

بله دقیقا همینطوره با عشق وصف نشدنیی دارم باهاش زندگی میکنم همون محبتی ک خودم از مادرم ندیدم رو دارم برا پسرم جبران میکنم، منظورم اینه آماده ام برای رفتن ولی دلم برای پسرم تنگ میشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
باور کن 🥲😂

ای بابا عزیزم هیچکس از فردای خودش خبر نداره لذت دنیا را ببر ،حداقل خدا بهت بگه دمت گرم از نعمت زندگی که بهت دادم استفاده کردی و شاد بودی

واقعا یعنی آمادگی داری یکم؟؟خوشبخالت من نمی‌دونم چرا درست نمیشم

رو خودت کار کن تا میتونی کارهای خیر بکن..دعای خیر همونا تو رو سلامت ب مقصد میرسونه..کار خیر کار خیر

گناهان زبانی مثل غیبت و تهمت و اینارو حذف کن دروغ رو حذف کن زندگیت رو خدا از این رو ب اون رو میکنه...

ای بابا عزیزم هیچکس از فردای خودش خبر نداره لذت دنیا را ببر ،حداقل خدا بهت بگه دمت گرم از نعمت زندگی ...

دست خودم نیست بعضی مواقع که خودم یا همسرم یا بچم مریض میشن کلا افسردگی میگیرم

👑❤️‍🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️‍🔥👑

رو خودت کار کن تا میتونی کارهای خیر بکن..دعای خیر همونا تو رو سلامت ب مقصد میرسونه..کار خیر کار خیرگ ...

یعنی به نظرت خدا منوزنده نگه میداره تا حق االناس هامو بدم مالی زیاد ..باشه سعی میکنم از الان کارایی که میگی شروع کنم برام خیلی دعا کن