2777
2789

چند وقته متفورمین میخوری؟

چند سالته؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برنامه ی ورزشی روزانه مخصوصا ورزش های هوازی 

برنامه ی غذایی سالم  که مصرف قند و چربی رو به حداقل برسونه و مصرف سبزیجات و میوه

حذف استرس و اضطراب

اینا خیلی کمک میکنه بهت

اضافه وزن هم داری؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم

متفورمین و این چیزا همش بیخوده

من ۹ سال بچه دار نشدم هزار تا دکتر رفتم مرکز ناباروری رفتم فایده ای نداشت آخرش رفتم پیش یه متخصص طب اسلامی. طبعم و درست کرد و داروهای باروری به خودم و همسرم داد. الان ۳ تا بچه دارم. دارو برای تنبلی تخمدان داشت که مثل ساعت پریود میشدی. اگه عقب مینداختی بارداری حتمی بود.

شمارشو میدم تو ایتا بهش پیام بده.

هر کی رو فرستادم پیشش نتیجه گرفت.

۰۹۹۲۵۰۶۲۳۱۷    

سرش شلوغه نوبتش ۲ ماه ولی ولی بگی از طرف صادقی فر کارتو زود راه می ندازه 

دوستان اگر کسی میدونه راهنماییم کنه لطفا😢

من پریودام منظم نیس و معمولا عقب میفته و دوره هام از ۳۵ روز تا ۴۰ روز متغییره

این ماه روز ۱۴ ام دوره ام رفتم رکتر سونو گرفت گفت فولیکول غالب نداری بهم دارو داد الان من از همون روز قرص اوا پلاس رو شروع کردم به خوردن تا الان که روز ۲۱ دوره ام هستم دوروزه زیر دلم و تخمدان راستم درد میکنه میخوام ببینم طبیعیه؟؟؟؟؟یعنی قرص اثر کرده؟؟

رفقای عزیز که از طرف بنده رفتید پیش این بنده خدا متخصص طب اسلامی رنج قیمت بارداری از ۱۲ میلیون تا ۲۸ میلیون متغیره. از طرف صادقی فر بیچاره رفتید پیش ایشون و کلی وقت گذاشتن برای طبع و داروهای بارداری رو براتون نوشتن و شما نخواستین.

اولا که دوستان داروهای گیاهی قیمتش بالاس مخصوصا که اینا همش قرصیه مثل داروهای شیمیایی و جوشاندی نیس که حوصلت نکشه بخواهی بجوشونی.

دوما بهتر از آی یو آی و آی وی افه که بخوای از ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون هزینه کنید.

خلاصه این بنده خدا شاکیه میگه من وقت گذاشتم و دارو نمیخواستن.

لطفا اگر هزینه هاش براتون سنگینه به این بنده خدا پیام ندین. اینقدر خودش از آلمان و سوئد و لندن و آمریکا و کشورهای غربی و عربی مشتری داره که وقت سر خاروندن نداره.

ولی اگه واقعا میخواین درمان بشین و صاحب چن تا فسقلی خوشگل بشین این شمارشه: ۰۹۰۲۵۰۶۲۳۱۷

رفقا بازم تاکید میکنم اگه واقعا میخواین درمان بشین بهش پیام بدین وقت آقای دکتر و بیخودی نگیرین.