2777
2789
عنوان

مردی که به ظاهر اهمیت میده خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 30 پست

هم خوبه هم بد 

بدش برا شماست که باید یه روزم از غافله مد و تیپ و این داستانا عقب نباشی و همیشه حواست به خودت باشه

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم انتظارداره مث پلنگاباشه هیکلم وباسنم برگتربشه ولی خب ارثیه ویااستعدادمیخاداخه همجور چاق کن ...

عزیزم  پول بگیر برو عمل کن .

شما چقدر ساده ای با خوردن پودر و قرص به خودت آسیب میزنی .

ایشونم میخواد با هزینه کم شما بهترین باشید 

من یه دوست پسر داشتم اتفاقا اون زمان ها من چون تنبلی تخمدان داشتم خیلی صورتم جوش میزد هی میگف برو دک ...

تنبلی منم دارم و واقعا بهم میرسه  اونروز رفتم دکتر گفت ضعیف شدی برد برام معجون خرید به زور به خوردم داد تو قاعد گی هوامو خیای داره 

خدااااا
عزیزم پول بگیر برو عمل کن .شما چقدر ساده ای با خوردن پودر و قرص به خودت آسیب میزنی .ایشونم میخواد ب ...

عزیزم من بی استعدادم درخوردن و چاقی پهلواینچیزاباسن خلاصه همه چیزای طبیعی میخریم مثل عرق یونجه سه شیره ویاپودرسنجد اگ پولم باشه نمیتونم میترسم گل

دلم تزریق ژل میخا هیگل دیپموباورزش خیلی بهترکردم وانجام میدم هنوزم بلکه باورزش بزرگ بشه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ولی بنظرم ازش پول بگیر به خودت برس که پس‌فردا به یه زن دیگه ندا پولاشو که اون بشه چیزی که میخاد

خیلی مرد متعهدیه و خودشم پول میده حتی برای اصلاح صورتم  من دوس ندارم به چشم کارت بانکی بهش نگاه کنم هیچ وقت ازش پول نخواستم خودش میده میگه واقعا گاهی شرمنده میشم پیشت به خاطر درکت 

خدااااا
عزیزم من بی استعدادم درخوردن و چاقی پهلواینچیزاباسن خلاصه همه چیزای طبیعی میخریم مثل عرق یونجه سه شی ...

خودت را گول نزن اگر هیکل ارثی باشه هیجوره نمیتونی درستش کنی فقط عمل .

مثل من که سینه ام کوچیک به هر دری زدم نشد که نشد .

شوهرم البته تا حالا راجع به هیکلم اینا حرفی نزده کلا خیلی ظاهر براش مهم نیست .

ولی خودم از اینکه اندام خوب داشته باشم خیلی لذت میبرم ،الان که یکم چاق شدم به شدت حالم بد ولی شوهرم فقط میگه  من که چاقی در تو نمیبینم هنوز هم کمر باریکی و فلان .

در کل بگم  چیزی ارثی باشه با هیچ چی دریت شدنی نیست .

من خودم تو فکر اینم پروتز سینه کنم 

اره خیلی خوبیم فقط یکم رک تشریف داره مثلا میگه تو تو حالت طبیعی خیلی خوشگلی ولی تو عکس ن واقعا هم ...

دکتر خوب پیدا کن بخودت برس.................کرمهای ضدچروک آبرسان بزن.......دکتر تغذیه برو به تغذیت برس تغذیه خیلی روی پوست اثر میذاره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دکتر خوب پیدا کن بخودت برس.................کرمهای ضدچروک آبرسان بزن.......دکتر تغذیه برو به تغذیت بر ...

پوستم صافه فقط میگه صورتت پر بشه اونم یه بار گفت از عطار قرص بگیریم گفتم من میترسم مال من ارثیه بیخیال شد گفت باشه ولش کن مهم خودتی دیگه نگفت از اون به بعد

خدااااا
پوستم صافه فقط میگه صورتت پر بشه اونم یه بار گفت از عطار قرص بگیریم گفتم من میترسم مال من ارثیه بیخی ...

نه کلی گفتم که اصلاح سبک کنی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اره ولی خب همیشه هم آدم نمیتونه که سرحال باشه آدم مریضی داره و غیره

آره خوب زندگی برای همه همینه