2777
2789
عنوان

گوشی سامسونگ s23 بخرم یا شیائومی

323 بازدید | 13 پست

دخترا من یه گوشی میخوام

برام کیفیت دوربین و فیلمش برام خیلییی مهمه

چون برای کارمه

تجربه استفاده از این گوشی هارو دارید؟

s23 fe 

شیائومی ۱۴t pro چطور؟

تا رنج قیمت ۳۰_۴۰ تومن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد درصد سامسونگ

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

من s23fe دارم 

دوربینش خیلی خوبه 

مخصوصا تو فضای باز 

اگر تهرانید برید پاساژ چارسو 

اونجا می‌تونید از نزدیک تست کنید گوشیارو و کیفیتشو ببینید

مدام به خودم میگم: آسون ساخته نشدی که به راحتی ویران بشی 🕊

شوهرم ۱۲t داره دوربینش عالیه 

۱۴t هم میگه خیلی اوکی تره من بهت ۱۴ رو توصیه میکنم 

این از طرف یه سامسونک فن میشنوی پس سر تعصب توصیه نکردم بهت

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من s24 fe دارم همون رنج ۳۰ تا ۴۰ تومنه راضی هستم ازش

بخصوص لنز پرتره

با ایفون آشنامون عکس انداختم از همون زاویه با گوشی خودم عکس انداختم و مقایسه کردم تفاوت خیلییی جزئی داشتن بیشتر هم تفاوتشون تو رنگ بود که کلا گوشیای سامسونگ یکم به عکس روح می دن ولی آیفون ها کاملا طبیعی میارن

البته اگه واسه شغلتونه معمولا یه ادیت رو عکسا می زنید دیگه مثلا پست یا استوری بخواید بذارید عکس خام معمولا گذاشته نمی شه اون مسئله ای نیست

البته من خودم با ادیت خودکار سامسونگ اوکی ام خیلی دوسش دارم و بنظرم عکسو زیبا تر می کنه

باز سلیقه ای هم هست

به غیر از دوربین از بقیه اش بخوام بگم فوق العاده اس

خیلی روون و سریع هست 

من s24 fe دارم همون رنج ۳۰ تا ۴۰ تومنه راضی هستم ازشبخصوص لنز پرترهبا ایفون آشنامون عکس انداختم از ه ...

خوبه

راهنماییه کاملی بود واقعا

پس از باتری و مدت شارژ و صفحه نمایش و همه چیزای دیگشم راضی هستین؟

خوبهراهنماییه کاملی بود واقعاپس از باتری و مدت شارژ و صفحه نمایش و همه چیزای دیگشم راضی هستین؟

واسه من یه روزو کامل دووم میاره باتریش

۴۷۰۰ هست

A55 باتری ۵۰۰۰ داره یه مقدار قوی تره اما من با باتری این اصلا مشکلی ندارم

مثلا ۳۰ درصد باشه ببرمش بیرون نگران خاموش شدنش نیستم

البته کلا اگه مراقبت نکنی باتری ضعیف می شه.به شارژ نباید کار کنی شارژشم نذاری تا صفر خالی شه بعد بزنی

من معمولا ۲۰ درصد می زنم ولی ۱۰۰ درصد می کشم دیگه چون وقتی شارژ کامل شد گوشی خودش از چرخه شارژ خارج می شه دست به شارژرش بزنی مشخصه  سرد می شه.

صفحه نمایش فوق العاده

زیر بیشترین نور آفتاب واضحه

یه نکته خیلی مهم که به کار شما هم میاد گلکسی AI هست که کامل امکاناتش رو s24fe داره مثل مدل ultra 

واسه ادیت عکس که بخوای یه شی اضاف کنی خیلی طبیعی عمل می کنه اگه درست بکشیش.برای تایپ پیام هم ai داره موضوع می دی پیام آماده تحویلت می ده و سبک پیام  رو هم مشخص می تونی بکنی که به سبک سوشال مدیا و خودمونی بنویسه یا محترمانه و ادبی یا...

2790
2778
2791
2779
2792