2777
2789
عنوان

وسواس فکری

71 بازدید | 6 پست

وقتی توی جمعی هستم .هر جمع دوستانه. بعدش تا چندروز همه حرفای آدما تو ذهنم تکرار میشه و رو مخمه .. مثلا چرا اونجا اینو گفتم چرا دوستم اینو گفت چرا وقتی تیکه انداخت جوابشو ندادم وهزاران پشیمونی و این روند تکرار میشه هرروز.. یا مثلا با دوستم بحثم شد تو روی خودش چیزی نگفتم اومدم خونه تابا پیام حرف بزنیم. منظورم اینه که میترسم یه حرف توی روی خود طرف بزنم که بعدا پشیمون شم پس همیشه چت رو ترجیح میدم. حتی دیگه میترسم یه قدم کوچیک که توی جمع باعث جلب توجه شه بردارم چون تامدتها رفتارا و حرفای بقیه تو ذهنم میمونه.. چکار کنم... الانم دودلم که این پست رو بذارم

من خیلی مدته درگیرشم

گاهی بهتر می شم اما یکم که تحت فشار باشم دوباره تشدید می شه

بعضا پیش میاد به حدی فکر می کنم که اصلا دیگه خسته می شم از خستگی ول می کنم دوست دارم مغزمو در بیارم بذارم کنار

خیلی بده می دونم

ولی حقیقت اینه که ناملایمات دور و اطرافمون زیاده

از بقیه هم نمی شه انتظار پدری و مادری کردن داشته باشیم که

پس باید رو خودمون کار کنیم

من خیلی مدته درگیرشمگاهی بهتر می شم اما یکم که تحت فشار باشم دوباره تشدید می شهبعضا پیش میاد به حدی ...

هعی بدروزگاریه ... میام یکم درس بخونم ذهنم مشغول میشه ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم خیلی وقت تلفی تو درس خوندن دارماندازه ۲۲ از ۲۰ میشینم پای درسو صرفا با پاسی ترمو از سر میگذر ...

من پارسال با رفیقم خیلی بهم نزدیک بودیم به طوری که یهویی بهش گفتم بیا باهم باشیم .هردودختریم. فقط یبار یه کیس نیم ثانیه ای رفتیم. و از پارسال خیلی بدتر شد این افکارم. هنوزم باهم رفیقیم ولی گاهی افکار پلید میاد تو ذهنم و میگه کیس بریم دوباره ولی میدونم اینا همش تو ذهنمه برا اینکه تمرکزمو بهم بریزه... 

آره منم خیلی وقت تلفی تو درس خوندن دارماندازه ۲۲ از ۲۰ میشینم پای درسو صرفا با پاسی ترمو از سر میگذر ...

راستی گرایش به دخترا ندارم این یکی خیلی یهویی بود هنوز تو شوکم..