2777
2789
عنوان

عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 57 پست
اوهوم😣

خب اگه مزون خوب سراغ داری مدل بده برات بدوزن

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندارم یکیو میشناختم که جمع کرده 4ماهه

حالا باز پیگیر باش شاید جای دیگه پیدا کردی

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

یکی از این دوتارو برای عقد داداشم میخوام بدوزم.

دومی مشکیه 😍😍😍😍😍😍 راضی هستی منم سیوش کنم؟

آره بابا راحت باش

مختلط نبود تو این سبکا میدوختم.

جدی؟؟؟ینی ممکنه کسی لباسش از من بهتر باشه؟؟؟

بله عزیزم. جاری دوستم رفته بود لباس کرم پف دار پوشیده بود از دور فکر میکردی جاری عروسه بعدم یه عده لباس سفید میپوشن تو عروسی که باعث میشه لباست جلوه نکنه

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄