2821
2789
عنوان

تقسیم اموال

218 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها حالتون خوبه من پدربزرگم ۲۰روز نمیشه فوت کرده و با پدرم ۷تا بچه دارن پدربزرگم میخواستم درباره تقسیم اموال باهاتون حرف بزنم پدر بزرگم کلی باغ و زمین مشهد دارن و اب کشاورزی و ملک های زیادی هستند فکر کنم نزدیک۳۰تا زمین و باغ دارن و اب کشاورزی هم دارن و یک خونه که خودشون زندگی میکردن هست پدر بزرگم ۴تا پسر و ۳تا دختر دارن یک کاغذ به اسم وصیت نامه قبل از فوت درست کردن و ایشون به دختراشون که عمه هام هستن بیشتر بها دادن بهترین زمین هارو برای دختراسون نوشتن و اموالی که برای دختراشون نوشتن از حق پسرها بیشتر میشه یعنی برای دختراشون بیشتر خواستن به نظرتون میشه کاریش کرد و پدرم و عموهام به این وصیت نامه پدر بزرگم اعتراض و شکایت کنند دستشون به جایی میرسه یانه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من بودم این حرکتو نمیزدم 

چون اون دوست داشته مالش برا دختراش باشن 

حتما براش یه کاری کردن دیگه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سلام من رشتم حقوقه اتفاقا این ترم در مورد ارث و اینا خوندم

وصیت کننده فقط ۳۰ درصد از اموالش رو میتونه وصیت کنه اگه اموالی که وصیت کرده بیشتر از این مقدار باشه بله میشه اعتراض کرد

وصیت متوفی درصورتی صحیحه ک همه وراث راضی باشن حتی اگه یه دونشون راضی نباشه مالی رو ک وقف کرده هم میش ...

خیلی ممنونم عزیزم که راهنماییم کردی اره هیچکدوم از عموهام راضی نیستن 

امیدوارم پدرتون مثل داداشهای من نباشن که کاربرادخترباشه ارث براپسر

والا بابای من ک خیلی هوای دختراشو داشت ولی تو بستر بیماری ک افتاد داداشم فرت و فرت مالشو میفروخت به اسم خودش میخرید یعنی از ۱۰۰میلیار بابام کلا به منو خواهرم نفری ۱۲،۱۳ رسید همه رو به نام کرده بود بی انصاف 

فقط من یه مغازه داشتم بابام به نام کرده بود خیلی زور زد اونم ازم بگیره بهش ندادم 

حالا با این همه مال چشمش دنبال همون مغازه و یکم اموالیه ک به من رسید کلی بحث کرد الانم قهره😐منطقشم اینه چرا داماد بخوره 

عوضی نمیگه این خواهرمه

سلام من رشتم حقوقه اتفاقا این ترم در مورد ارث و اینا خوندموصیت کننده فقط ۳۰ درصد از اموالش رو میتونه ...

خیلی ممنونم گلم فکر میکردم نمیشه کاریش کرد ممنونم عزیزم که راهنماییم کردی

خیلی ممنونم عزیزم که راهنماییم کردی اره هیچکدوم از عموهام راضی نیستن

همه مدارک رو ببرن شورای حل اختلاف با کد ملیاشون بعد بهشون برگه تقسیم ارث میدن 

اگه پدربزرگت اون دست نویس رو محضری نکرده باشه عمه هات هیچکاری نمیتونن بکنن و اینکه بخدا شرع میگه دختر یکی پسر دوتا چون پسر نان اوره