2777
2789
عنوان

ای کاش نبودم

95 بازدید | 8 پست

پسری که  خیلی زیاد دوسم داشت هر کاری واسم کرد رو رد  کردم بعد با ی عوضی هیچی ندار  دوس شدم که خیلی پشیمونم   الان 25سالمه بقدری پشیمونم از اشتباهات زندگیم واز این زندگی که کردم که حس میکنم قد  ی دایناسور عمر کردم و کافیه   و عمیقا حس میکنم روحم بشدت  پیر وخسته شده  انگار جسمم شده ی  سیاه چاله  و روحم داره توش خفه میشه همه چیز  زندگیم همیشه خوب بود ولی با اشتباهاتم گند زدم به  همه چیز چه فرصت های که از دس دادم  و  قدر چه نعمت های بزرگی رو که ندونستم  چرا هنوز زنده ام؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم نگران نباش بگو چرا پسر اولی رو ازش جدا شدی

خوشی زد زیر دلم واقعا میگما  چقدر خوب بود ذاتش درس بود خانوادگی خوب بودن  از بس محبت کرد بهم که فک کردم چه خبره در موردم درسم  خیلی گند زدم  اصلا حرفم اینکه قدر هیچی رو ندونستم 

خوشی زد زیر دلم واقعا میگما چقدر خوب بود ذاتش درس بود خانوادگی خوب بودن از بس محبت کرد بهم که فک ک ...

عزیزم حتما کمال گرا هستی منم همسن توام قرار نیست آدم به همه چی برسه بنظرم ب دوست پسرت برگرد 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
عزیزم حتما کمال گرا هستی منم همسن توام قرار نیست آدم به همه چی برسه بنظرم ب دوست پسرت برگرد

ی اشتباهاتی  خیلی بزرگی کردم تو همه چیز که این  حس پشیمونی بیزاری که اذیتم میکنه 

سال اول قبول شدم علوم سیاسی بوعلی سینا همدان  نرفتم  سال دوم همزمان قبول شدم تربیت معلم و جامعه شناسی  تبریز   اولی رو نخونده رفتم مصاحبه  رد شدم چن واقعا علاقه نداشتم دومی هم ی ماه خوندم بعد انصراف دادم  بعد اومدم شهر خودمون حقوق خوندم الکی  که خانواده فک کنن دارم درس میخونم  امسال هم ی اصرار مامانم آزمون وکالت دادم قبول شدم تو آزمون  ولی باز نخوندم تو مصاحبه ش رد شدم چن بدم میاد از محیط دادگاه هیچی علاقه ی به درس خوندن نداشتم  ولی چن بچه ی آخر خانواده بودم همه چیز فراهم بود واسم  و فقط میخاستن درسامو بخونم کلاسای کامپیوتر طراحی رو پارچه خیاطی آشپزی شرکت کردم اما همشو نصفه رها کردم  صدام خوبه واس گویندگی  رفتم کلاسش ولی این کارم خستم کرد دروازبان تیم فوتسالم بودم استعداد خیلی بالای هم داشتم اونم ول کردم نمیدونم با خودم چند چندم خسته شدم پسر هم دیگه عمرا برگرده  خیلی بد بودم واسش  

ی اشتباهاتی خیلی بزرگی کردم تو همه چیز که این حس پشیمونی بیزاری که اذیتم میکنه سال اول قبول شدم ع ...

پس عزیزم تو استعداد زیاد داری ولی استمرار نداری علاقتو پیدا کن انجام دادن چه کاری خوش‌حالت می‌کنه برو دنبال اون 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید