2777
2789
عنوان

شاگرد زرنگا

80 بازدید | 12 پست

گل دخترا من فردا 8 صبح امتحان دارم بعد هیچیم‌ حالیم نیست 

امتحانای کلاسی رو چه میخوندم چه نه 18 میشدم حالا نگاه کردم دیدم جزوه رو کامل نمیخوندم چون فقط قلمرو فکری رو از جزوه ای که داد میخوندم جزوه هم 60 صفحه هست و نمیدونم چطور تا فردا بخونم 8 صبح امتحانه 

از طرفی از سر درد و خستگی دارم میمیرم چون 5 صبح هم داشتم واسه زبان دینی میخوندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تکنیک پومودورو استفاده کن اگع درست نوشته باشم سعی کن یه برنامه ریزی درست داشته باشی 

تکنیک پومودورو اینجوریه ک ۲۰ دقیقه میخونی ۵ دقیقه استرات میکنی نه خسته میشی و میتونی به درست ادامه بدی و حین استراحت از گوشی استفاده نکن و بعد هر ۵ صفحه خوندن یه هدیه کوچیک به خودت بده تا براش تلاش کنی فکر هایی هم ک باعث میشن حواست پرت شه رو رو کاغذ بنویس مچاله کن بنداز سطل اشغال و گوشی و از خودت دور نگه دار و یه رمز سخت بزار تا زیاد نری سمتش

منم مث تو عم ۱.۵ لیتر انرژی زا خوردم که بتونم بیدار بمونم . چند روزه نخوابیدم تا ۴۸ ساعت آینده هم نم ...

برای کلاس هشتم انقدر میخونی؟ من نهمم و روزی دو ساعت میخونم و معدلمم ۱۹ و خورده ایه

منم مث تو عم ۱.۵ لیتر انرژی زا خوردم که بتونم بیدار بمونم . چند روزه نخوابیدم تا ۴۸ ساعت آینده هم نم ...

بابا!!!!

نکن توروخدا اینجوری هیچی هم یادت نمیمونه 

درس جای خود سلامتی هم جای خود 

بگیر استراحت کن بعد بلند شو بخون 

از تکنیک پومودورو استفاده کن اگع درست نوشته باشم سعی کن یه برنامه ریزی درست داشته باشی تکنیک پومودور ...

ممنونم عزیزم ولی آخه فکر نکنم این به دردم بخوره چون من همینجوریم کلی وقت میگیره تا یه درس بخونم چه به برسه 20 دقیقه 20 دقیقه

اینطوری به خودت سخت نگیر چون بیای نهم درسات صد برابر میشه و الان ک مثلا تو ۶ ساعت تو روز درس میخونی باید برای نهم دو برابرش کنی بشه ۱۲ ساعت و کم میاری از کم خوابی و اینا نمیتونی بخونی و سعی کن انقدر خودتو اذیت نکنی 

ممنونم عزیزم ولی آخه فکر نکنم این به دردم بخوره چون من همینجوریم کلی وقت میگیره تا یه درس بخونم چه ب ...

نه عزیزم وقتی زیاد بخونی دیگه چیزی نمیفهمی و الکی فقط رو خوانی میکنی ولی اینطوری خسته نمیشی و بازدهی بهتری میدی و تند تر میتونی یه مبحثو یاد بگیری 

کلاس چندمی؟ 

اینطوری به خودت سخت نگیر چون بیای نهم درسات صد برابر میشه و الان ک مثلا تو ۶ ساعت تو روز درس میخونی ...

اخه من تیزهوشانم فیزیک و شیمی و زیست و ... داریم . الان هم کتاب های هشتم میخونم هم یازدهم کلا وقت تفریح و خواب نرارم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 32 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز