2777
2789
عنوان

کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 25 پست
بله اینو میدونم ولی نمیتونممم برم سراغ درس اصلا نمیدونم چراهمش میگم یعنی واقعا دوسم داره 😥

تروخدا ب ازدواج فکر نکن زوده برات پشیمون میشی من چه گلی به سرم زدم ک تو بزنی تروخدا درستو بخون 

هیچ‌درخواستی از هیچ اقایی قبول نمیکنم🦋🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین به عنوان یه خواهر میگم بهت 

تا درستو تموم نکردی نمیری سراغ ازدواج اینا 

ببین این ازدواج کنی سنتی‌ هست خب طرف دنبال یه دختر خوبه ازدواج کنه علاقه ایی فک نکنم داشته باشه 

بعد واسه یه دختر که بخواد ازدواج کنه باید درآمد داشته باشه این مهم ترینه 

تو تا به درآمد نرسیدی به ازدواج فکر نکن طرف عاشقت هم باشه تو باید حقوق داشته باشی زندگیه دیگه اتفاقا خیلی هست 

تو 16 سالته خب تو هنوز تایپ مورد علاقت نمیدونی دقیقا چیه 

تا 20 سالگی هی نظراتت چیزایی که دوس داری همش تغییر میکنه شاید ازدواج کنی یه سال 2 سال خوب باشه 

ولی بعدش نه 

کلن از ازدواج سن پایین خوبی نرسیده 

تروخدا ب ازدواج فکر نکن زوده برات پشیمون میشی من چه گلی به سرم زدم ک تو بزنی تروخدا درستو بخون

اونکه اره ولیی ذهنم درگیره اصلا نمیتونم درس بخونم الانم رفتم درس بخونم به خودم اومدم یکساعت داشتم چهار صفحه دردو دل مینوشتم😥

ببین به عنوان یه خواهر میگم بهت تا درستو تموم نکردی نمیری سراغ ازدواج اینا ببین این ازدواج کنی سنتی‌ ...

اره ازدواج که نمیکنم اصلا بخوامم مادر پدرم اجازه نمیدن ولی اینکه ذهنم درگیرشه نمیدونم چیکار کنم ک از ذهنم بره بیرون این اتفاق برا ۹ ماه پیشه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ روز جمعهه ولیی همش فکرم درگیرشه نمیدونم باید چیکار کنم ک بهش فکر نکنم 

خودم به این اعتقاد دارم ک به هیچکس نمیشه اعتماد کرد چرا خودمو وابسته کنم بعدش به خودم ضربه میزنم قطع ...

افرین همین طوره ک میگی حتی به خودتم نباید اعتماد کنی بخدا😔😔😔

هیچ‌درخواستی از هیچ اقایی قبول نمیکنم🦋🖤