2777
2789

خبرگزاری‌ها یه "زلزله ای به بزرگی .... ریشتر دقایقی پیش .... را لرزاند" آماده کردند. 

فقط جاهای خالی رو پر میکنند

😲

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد

تو مترو دعوا شد، اون یکی گفت میزنم میکشمت دیه ت رو میدما!

اینوری گفت ... نخور، پول داشتی با مترو نمیومدی

- مترو رفت رو‌ هوا از خنده 😂😂

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آقای مجری: چه کمکی به کاهش آلودگی هوا کردی؟

فامیل دور: ما نه کارخونه داریم نه تولیدی نه ماشین، همین که بدبختیم خودش بیشترین کمکه😁

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

آخرین آمار مخابرات

ً☎️مدت زمان مکالمه ها 📞

پسر👦 به پدر👨 : 00:00:27

پسر👦 به مادر👩 : 00:15:30

پسر👦به نامزد👸 2:30:59

دختر👧 به دختر👧 : 5:50:23

مرد👨 به همسر👩00:00:01

زن👩 به شوهر👨 66 تماس بى پاسخ

😂😂😂

‏صبح اومدم ماشین روشن کنم یه لگد

زدم بهش گربه اومد بیرون گفت:

عنتر تو یه استارت بزن ببین این لگنت

روشن میشه اصن، بعد مارو از خواب

بپرون 😑🙄😂

#همسرتون_چکاره_است؟!

join👉 @Niniperarin 👑

میگویند زنها در موفقیت و پیشرفت شوهرانشان نقش بسزایی دارند. ساعد مراغه ای از نخست وزیران دوران پهلوی نقل کرده بود: زمانی که نایب کنسول شدم با خوشحالی پیش زنم آمدم و این خبر داغ را به اطلاع سرکار خانم رساندم. اما وی با بی اعتنایی تمام سری جنباند و گفت: خاک بر سرت کنن؛ فلانی کنسوله اونوقت تو نایب کنسولی؟!

گذشت و چندی بعد کنسول شدیم و رفتیم پیش خانم؛ آن هم با قیافه ای حق به جانب. باز خانم ما را تحویل نگرفت و گفت: خاک بر سرت کنن مَرد، فلانی معاون وزارت امور خارجه است و تو کنسولی؟!

دست از پا درازتر رفتیم و شدیم معاون وزارت امور خارجه و برگشتیم، که خانم باز گفت: خاک تو اون سرت، فلانی وزیر امور خارجه است و تو...؟!

جان کندیم و شدیم وزیر امور خارجه. باز گفت: فلانی نخست وزیره و تو ... خاااک بر فرق سرت!!!

القصه آنکه شدیم نخست وزیر و این بار با گامهای مطمئن و سری بالا و سینه ای ستبر به خانه رفتم و منتظر بودم که خانم حسابی یکه بخورد و به عذر خواهی و دستبوسی بیافتد.

تا این خبر را دادم به من نگاهی کرد، سری جنباند و آهی جانگداز کشید و گفت: خاک عالم بر سر ملتی که تو نخست وزیرش باشی😞😞😞

‏دیگه زلزله کم کم داره تبدیل به جاذبه گردشگری ایران میشه😁

تور گردشگری سه شب و دو روز

با تجربه دیدنی چندین زلزله در نواحی مختلف با ریشترهای مختلف!😂

با ما ارزان تر بلرزید!😁😜😂