2777
2789
عنوان

کادو گرون خریدم 😕

130 بازدید | 7 پست

برای تولد مامانم کادو گرون خریدم،  موقعی که دیدش ،گفت واییییییییییی چرا اینقد گرون 

چرا همه پولاتوبه باد دادی 😕😕😕

البته آنچنان گرون نبود قیمتش یک میلیون خورده ای بود وهم نیاز بهش داشت و چون خوشش می اومد  رفتم خریدم حالا فهمیدم میخواست بابام براش بخره چون پول داشته 

نمید‌ونم پشیمون باشم یانه 

شماها مگه چی میخری واسه تولدش تو چه رنج قیمتی ؟؟؟

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

چی خریدی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی خریدی

کتری برقی 

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

ما اصلا برای تولد کادو نمی‌گیریم. حتی برا بچه‌هام فقط کیک. برای روز مرد یا زن کادو میگیریم که اونم یه تومن میشه هر کدوم. یعنی انقد تورم زیاد شده که نباید انتظار هدیه ارزونتر داشت. 

ما اصلا برای تولد کادو نمی‌گیریم. حتی برا بچه‌هام فقط کیک. برای روز مرد یا زن کادو میگیریم که اونم ی ...

من  برای روز مادر نگرفتم 

این کادو برای هردوتاشه 

اره ماهم هرسال همین کارو میکنیم ،امسال نشد