2777
2789
عنوان

شیر خوردن

73 بازدید | 6 پست

سلام بچها من پسرم دوسال و یک ماهشه هنوز شبا بیدار میشه و شیر میخوره ، شیر خشک، بعضی شبها ک خیلی زیاد میخوره تا صبح اینقدر ک صبحا تمام لباساش خیسه از پوشک میزنه بیرون، مثلا دیشب چهار پنج بار ۱۸۰ میل خورده، طول روز هم هی میگه شیر شیر، شام خوب بهش میدم میخوره فک نمیکنم از گرسنگی باشه، اگر هم بهش شیر ندم گریه زاری میکنه.  تمام دندوناش رشد نکردندهنوز دوتا دیگه اسیاب داره ک باید در بیاد میگم شاید برای دندونه. قبلا پستونک میخورد ، اینقدر همه گفتن زود بگیر منم گرفتم ، وقتی پستونک گرفتم یک هفته چیزی نگفت بعد یک هفته یادش اومد و دنبالش می گشت ولی خب از این مرحله چهار ماهی میگذره،

کسی تجربه ای مثل من داره؟ چیکار کنم؟ واقعا خسته شدم

عزیزم شیر شب دندوناش نابود میکنه

از ۶ ماهگی باید میگرفتیش از شیر شب

الانم عیب نداره 

کم کم هی تو شیشه شیرش شیر خشک کمتر بریز 

هی رقیق بشه تاااا تبدیل به آب خالی بشه

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوقلو های من یک سال و ۴ ماه دارن فقط ساعت ۵ بلند میشن شیر میخورن دوباره تا ۱۰ صبح می‌خوابن ماشاالله 

عزیزم بچه دوساله چرا بهش شیر خشک میدید هنوز 

من که عید از شیر خودم میگیرم و دوسال به بعد نباید دیگه بهش شیر بدی 

من دخترم دو سالو س ماهشه 

شب میخوره میره مسواک میزنه تا ساعت ۶‌میخوابه دیگه ۶ بیدار میشه ۹۰تا میدم بعد ۱۰هم ۹۰تا

شب قبل خواب هم ۹۰تا

من‌کم‌کردم قبلا  ۲۴۰تا‌میخورد

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستامو به هم چسبوندم. من آرزو کردم، چرا نشد؟

۴.۵ بار بیدار میشه کی میخوابه پس؟میگن شیرو رقیق کنینرقیق کن بدمزه بشه نمیخوره

دختر من ک میفهمه و میگه شیر بریز 

نمیخوره و‌گریه تا نرمالش کنم واسش

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستامو به هم چسبوندم. من آرزو کردم، چرا نشد؟