2789
عنوان

تقسیم ارث

172 بازدید | 8 پست

پدر شوهرم چندین ساله فوت شده،یه خونه قدیمی داشتند که بعد از فوت دادن بسازه دو واحد بهشون رسی یکی رو مادر شوهرم برداشت یه دیگی بین بچه ها قرار شد فروخته بشه پولش تقسیم بشه متأسفانه  یا خوشبختانه اون زمان فروش نرفت دادن مستاجر که اجاره بین بچه ها تقسیم بشه،بعداز این همه سال گاهگاهی به شوهرم میگفتم کاش می‌فروختند پولش بین بچه ها تقسیم میشد میتونستیم با پولش کاری کنیم تا یه هفته قبل که برادر شوهر بزرگم فوت شد راستش بخواین خیلی نگران آینده هستم چون پول آنچنانی هم نداریم میترسم از بی پشتوانه بودن بچه هم نداریم دوست داشتم تا منو شوهرم جونیم پولی داشته باشیم آینده هیچیش معلوم نیست

معمولا تو ابن جور مواقع بزرگ خونه باید درک داشته باشه و اعلام کنه همه اموال را به طور قانونی تقسیم ...

دقیقا مامانش چیزی نمیگه ،قشنگ حس میکنم شوهرم رو در بایستی داره باهاشون نمیدونم دیگه کی میخوان بفروشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا مامانش چیزی نمیگه ،قشنگ حس میکنم شوهرم رو در بایستی داره باهاشون نمیدونم دیگه کی میخوان بفروشن

احتمال زیاد زن و بچه این برادرشوهر که میگید فوت کرده بخوان اعلام کنن که سهمشون را میخوان .

پش شما چیزی نگید فعلا 

چند تا بچه اند کلا؟ مگه نفری چقد بهشون میرسه؟ الانم خیلی ضرر نکردین اپارتمان سرجاشه

پنج تا برادرن که یکیشون فوت شد میترسم فعلا چیزی ندن آدمیزاده  معلوم نیست تا کی زنده باشیم میترسم از آینده

احتمال زیاد زن و بچه این برادرشوهر که میگید فوت کرده بخوان اعلام کنن که سهمشون را میخوان .پش شما چیز ...

منم خدا خدا میکنم زودتر تکلیف روشن بشه چون نه حقوق دولتی داریم نه بیمه ای میترسم از بی پشتوانه بودن

میدونید برادر شوهرم خدابیامرز حداقل حقوق کارمندی و بیمه ای واسه زن و بچش گذاشت ما که اونم نداریم خودم دوست ندارم اینجوری فکر کنم ولی میترسم حالا حالا ها اون خونه  رو نفروشن عمر آدمیزاده  دیگه کوتاهه هیچی معلوم نمیکنه

منم خدا خدا میکنم زودتر تکلیف روشن بشه چون نه حقوق دولتی داریم نه بیمه ای میترسم از بی پشتوانه بودن

خب شوهرت هست دیگه ،از چی میترسب از اینکه شوهرت فوت کنه و چیزی دستت را نگیره؟؟؟ 

عزیزم فرقی نمیکنه خدایی نکرده شوهرت هم فوت کنه شما بعد فوتش هم میتونید ارثی که بهش میرسید را بگیرید