2777
2789
البته دختر خاله م شکلات نوتلا میگیره هفته ی یه شیشه میخورد ک من دوس ندارم متنفرم    ال ...

نوتلا صنعتی ضرره خانومی .سعی کنید خودتون نوتلا خونگی درست کنین.فندق و شکلات اب شده و پودر شکر رو مخلوط کنید میشه نوتلا😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوتلا صنعتی ضرره خانومی .سعی کنید خودتون نوتلا خونگی درست کنین.فندق و شکلات اب شده و پودر شکر رو مخل ...

چشم عزیزم مرسی😍

❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹
چجوری ؟ منم دقیقا 41 کیلوام 

من قرص سيپروهپتادين ميخوردم اشتهامو خيلي زياد ميكرد البته فقط اولاش خوردم بعد قطع كردم ..فقط ميخورم ..يعني ميخوردمااا مثلا در روز پنج وعده ميخوردم همش هم غذاهاي پر كالري...هر شب قبل خواب معجون درست ميكردم ميخوردم پر چيزاي پر كالري

خامه و شير و خرما و موزو و كره بادوم زميني و...

اينم بگم بايد صبور باشي من يه سال طول كشيد تا به اين وزن رسيدم

من قرص سيپروهپتادين ميخوردم اشتهامو خيلي زياد ميكرد البته فقط اولاش خوردم بعد قطع كرد ...

قرصشو خریدم ولی تاحالا نخوردم 

واقعا موثره؟ چون من اصلا میل ندارم برم در حتی در یخچالو باز کنم

قرصشو خریدم ولی تاحالا نخوردم  واقعا موثره؟ چون من اصلا میل ندارم برم در حتی در یخچالو باز کنم

اره فقط خيلي خواب اوره ولي اشتهارو شديد باز ميكنه ..نصف شب پا ميشدم غذا ميخوردم اينقدر گشنم ميشد 

ولي زياد نخور يه مدت بخوري اشتهات باز ميشه غذاتو زياد كن بعد ديگه عادت ميكني به پرخوري اونوقت قطع كن چون زيادش خوب نيست

اره فقط خيلي خواب اوره ولي اشتهارو شديد باز ميكنه ..نصف شب پا ميشدم غذا ميخوردم اينقدر گشنم ميشد&nbs ...

اره دقیقا حرفتون درسته چون من مجردم میترسم مثل خیلیا زایمان کنم یهو خیلیی تپل بشم😄

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز