2777
2789
عنوان

از همدل دور نمونیییید

14504 بازدید | 359 پست

سلام نی‌نی‌سایتی‌های عزیز! 👋👶
سلام ما رو از شبکه همدل نی نی سایت می شنوید؛ جایی که قراره شما رو در جریان اخبار و تغییرات نی‌نی‌سایت قرار بدیم، حرفاتون رو بشنویم و با شما همراه باشیم. 

نی‌نی‌سایت متعلق به شماست 💌 و شما هستید که اون رو می‌سازید. ما، یعنی تیم نی‌نی‌سایت، هدفمون اینه که فضایی مناسب برای شما فراهم کنیم تا به نیازها و خواسته‌هاتون برسید. برای همین، به همدلی و همراهی شما نیاز داریم.
اینجا رو با هم می‌سازیم

اکانت همدل چیه؟ 🤔
اکانت همدل درگاه ارتباطی نی‌نی‌سایت با شماست. قراره:
👂 گوش شنوای صحبت‌های شما باشه،
📢 رویدادها، تغییرات و ناگفته‌های نی‌نی‌سایت رو بهتون اطلاع بده.

شبکه همدل چه کارهایی انجام می‌ده؟
1️⃣ اگه مشکلی عمومی تو سایت دیدید، می‌تونید به همدل اطلاع بدید. 🔧
2️⃣ ایده‌ای برای بهتر شدن سایت دارید؟ به همدل بگید! 💡
3️⃣ اگه کار کردن با سایت رو بلد نیستید، از همدل کمک بگیرید. 🛠️
4️⃣ دوست دارید از تغییرات و اخبار نی‌نی‌سایت مطلع بشید؟ همدل رو دنبال کنید. 📢
5️⃣ قوانین سایت براتون مبهمه؟ همدل براتون شفاف‌سازی می‌کنه. 📜

شبکه همدل چه کاری انجام نمی‌ده؟ 🚫

مشکلات شخصی رو پیگیری نمی‌کنه. همدل فقط به مسائل عمومی و جمعی می‌پردازه. 

توصیه:
📌 همدل رو دنبال کنید تا همیشه در جریان تغییرات نی‌نی‌سایت باشید.
اتفاق‌های مهمی در راهه... پس از همدل دور نمونید! 🌈✨

همدل جان اولا بذار هر موقع خواستیم خودمون تاپیک هامونو پاک کنیم و هی منت شما رو نکشیم که طاقچه بالا بذارین برامون.

دوما یه ماهه عکس آپلود نمیشه

چرا درستش نمیکنین خب

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حذذذف تاااپیک توسط خود شخص همدل جان

به علت ساختار نی نی سایت درج و حذف مکرر تاپیک ها موجب آسیب به سایت میشه و همینطور حذف مکرر تاپیک ها باعث از بین رفتن مسولیت کاربری برای کاربر ها میشه    . اما با توجه به درخواست های زیاد شما در خصوص حذف تاپیک برنامه ای داریم که از طریق همدل اعلام خواهیم کرد . پس درخواست دوستی بفرستید تا خبری رو از دست ندید 

همدل جان اولا بذار هر موقع خواستیم خودمون تاپیک هامونو پاک کنیم و هی منت شما رو نکشیم که طاقچه بالا ...

متوجه انتقادات شماها هستیم به زودی با   ساختاری بهینه تر در کنارتون هستیم   

سلام وقتی یکی داره به مقدسات توهین میکنه هرچی از دهنش درمیاد میگه وبعد تاپیک میترکه... 

بعدیه کاربر میاد تاپیک میزنه درمورد اون کاربر و... 

بعدنی نی یار میاد استارتر روتعلیق می‌کنه

چرا واقعآ اصلا نمی‌فهمم؟؟ 

سلام وقتی یکی داره به مقدسات توهین میکنه هرچی از دهنش درمیاد میگه وبعد تاپیک میترکه... بعدیه کاربر م ...

سلام

وقتی پست شما رو دیدم یاد یک کاربر عضویت سال ۱۳۹۸ افتادم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بجای ترکوندن و تعلیق کسی که دست دروغگوها رو رو میکنه اون فرد دروغگو رو تعلیق کنید نه اینکه تذکر بدین درمورد کاربر ها تاپیک نزنین😏

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

حذف تاپیک تنها چیزیه ک میخوایممن درخاستم دادم باز برام حذف نکردنچ اسمی هم گذاشتین،همدل..😏

اسم دیدم انگار یکی ناخن کشید ته قابلمه فلزی همونقدر دلم ریش شد😑

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

همی جون سلام 😁😁 لطفا کاربرایی ک چرت و پرت میگن و توهمی هستن و تعلیق کنید

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •