2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عیبی نداره چند انسان اینجوری به کیفرشون برسن حساب کار میاد دسته بقیه

اره ولی مرگ خیلی درسناک اون دنیا چه عذابی بکشه من که براش ناراحت شدم ولی بنظرم حقش ولی امیدوارم خانواده مون کوتاه بیاد 

نه جدی اعدام میکنه لحظه که ما با زنه خوابید از شون فیلم دلره الانم پسر دستگیره تا چند فقط دیگه حکم ا ...

حکم زنا میشده آره؟چمیدونم والا چه وحشتناک

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

حکم زنا میشده آره؟چمیدونم والا چه وحشتناک

اره زنا بوده  زنه کوتاه نمیاد شنیدم مرده پاهای زنش گرفت گریه کرده گفت نکن اشتباه کردم چون از مرگ میترسه تا یک ماه دیگه اعدام میشه دعا کردم زنه کوتاه بیاد اعدام نشه ولی به طور وحشناک خیانت کرده

اره زنا بوده زنه کوتاه نمیاد شنیدم مرده پاهای زنش گرفت گریه کرده گفت نکن اشتباه کردم چون از مرگ میت ...

حالا گیریم اعدامم بشه چیزی عوض نمیشه که،ضدبه ای که خورده جبران نمیشه بنظرم ارزششو نداره، این آدما خدا زدتشون اتفاقا زنده موندنشون براشون بدتر از مردنه

حالا گیریم اعدامم بشه چیزی عوض نمیشه که،ضدبه ای که خورده جبران نمیشه بنظرم ارزششو نداره، این آدما خد ...

اره منم میگم حقش ولی باورت نمیشه من چند فقط پیش دیدمش چقدر خوب بود الان که میخواد اعدام شه سیاه شده چشماش خونه تنش میلرزه هم جونم هم ۲5 سالش خیلی جون ولی خدا لعنت ش کن یک دونه بچه داره 

فیلم شو ندیدم ولی میگن خیلی بد تو فیلم کاری زشتی کرده 

اره منم میگم حقش ولی باورت نمیشه من چند فقط پیش دیدمش چقدر خوب بود الان که میخواد اعدام شه سیاه شده ...

جدا شه ازش ولش کنه بره بابا ،حالا باشه یا نباشه چه فرقی میکنه برا اون؟دیگه برا زنش مرده ...ارزششو نداره

جدا شه ازش ولش کنه بره بابا ،حالا باشه یا نباشه چه فرقی میکنه برا اون؟دیگه برا زنش مرده ...ارزششو ند ...

گفتن زنه گفته اصلا باید بره اعدام شه من دلم اروم شه داشت با گریه میگفت اصلا حاضر نیست کوتاه بیاد