2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مدرک چی داره یعنی موقع انجام زنا شاهد داره ؟

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اره خودشون گفتن عکس هم داره زنه شاهد هم داره

دادگاه هر مدرکی رو قبول نمی کنه خیلی سخت میگیرن 

من تو کوچمون یکی رو دیدم ینی کل همسایه ها دیدن 

یه زنه شوهرش خونه نبود دائم یه پسره رو می‌آورد خونه یه روز یکه به  شوهرش که از مسافرت برگشته بود می گه زنگ میزنه ۱۱۰ میریزن خونشون پسره از بالکن فرار می‌کنه دست و پاهاش می‌شکنه ینی آبرو ریزی شد کل محل فهمیدن 

کلی هم پیام و تماس تو گوشی زنه بود چندتا هم همسایه شاهد بودن 

دادگاه فقط حکم شلاق داد 

چون برای زنا گفته بود باید ۴ تا مرد بالغ بیان شهادت بدن که دیدن 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
دادگاه هر مدرکی رو قبول نمی کنه خیلی سخت میگیرن من تو کوچمون یکی رو دیدم ینی کل همسایه ها دیدن یه زن ...

نه به وکيل اینا نشون داد گفته اعدام من فکر نمیکردم اعدام باشه 

اما مرده خیلی گریه میکنه به دست پای زنه افتاده پسر گفته هرچی دارم میدم بهت راضی نشده دلم براش میسوزه ...

پیر و جوان نداره چه زن چه مرد وقتی همسر داره دیگه این غلطا چیه وقتی میرن دنبال اینجور کار ها باید به این روزا هم فکر کنن 

کلا خیانت چیزی نیست که قابل قبول باشه حالا چه برای مرد چه زن 

کلا اینجور آدما منفورن

پیر و جوان نداره چه زن چه مرد وقتی همسر داره دیگه این غلطا چیه وقتی میرن دنبال اینجور کار ها باید به ...

قرار حکم اعدام بدن مادر پسر تحمل نداره پسر هم از مرگ خیلی خیلی خیلی میترسه من دیدمش از بس گریه کرده چشماش قرمز