2777
2789
من دهه شصتی میخوام هفتادی بدرد نمیخوره.موجوده؟😂

خودت دهه هفتادی یا هشتاد؟

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شصتیا دیگه پیرن موهاشون داره سفید میشه بدرد نمیخورن

وای نه من بازم دوستشون داررررم.😟بچه مچه نیستم 😂

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

اون ۶۰که تا الان ازدواج نکرده حتما لاشی بوده دنبال دختر بازی

نه خیر همه که اینشکلی نیستن خیلی ها دنبال موفقیتن

من یکی از رفیقای بابام متولد ۶۶ بود امسال ازدواج کرد

خیلی خیلی پولداره حدودا ۳۰ ۴۰ میلیارد شایدم بیشتر فقط سرمایه کارشه

حاضرم قسم بخورم با هیچ دختری هم نبوده طوری که همه چی تموم بود

من پانزده سالمه ولی متنفرم از اینکه بخوام با یک دهه هشتادی ازدواج کنم آرزومه بایک دهه هفتادی ازدواج ...

تو پانزده سالته به ازدواجم فکر میکنی؟😂

من هم سن تو بودم اصلا توی این فکرا نبودم

نه خیر همه که اینشکلی نیستن خیلی ها دنبال موفقیتنمن یکی از رفیقای بابام متولد ۶۶ بود امسال ازدواج کر ...

میخاد چیکار پولارو 

بره بایکی ازدواج کنه عشق کنه کیف کنه والا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شصتیا دیگه پیرن موهاشون داره سفید میشه بدرد نمیخورن

دست شما درد نکنه😂

پیر؟😶

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚