2777
2789
عنوان

کاش منم کلی دوست دور برم داشتم

110 بازدید | 12 پست

خانما چجوری دوست پیدا میکنین؟ من اصلا بلد نیستم البته دوست خانم (خودمم مونثم و متاهل) اخه میدونید؟ خیلی اروم و مثبتم و شوخی بلد نیستم.تنهایی کلافه کننده س.توی مدرسه یا دانشگاه هرسال از دوستای اون سال برای همیشه خدافظی میکردم فکر میکردم دوستا بدرد نمیخورن ولی الان میبینم تنهایی بدتر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطورم، البته این چند وقت اخیر که چند تا خبر حوادث خوندم که دوستای صمیمی چیکار کردن، گفتم خدایا شکرت که این مدلی نیستم که راحت باهمه دوست بشم.

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

منم مثل شمام کم دوست صمیمی دارم الان چتای تلگراممو ببینی هیچکی توش نیست😂ولی تو فکر ازدواجم و قراره با فرد مورد علاقم ازدواج کنم که اونم مثل من اروم و  دوستای کمی داره ولی  فک کنم یکم از تنهایی در میام بعد ازدواج🫡

منم مثل شمام کم دوست صمیمی دارم الان چتای تلگراممو ببینی هیچکی توش نیست😂ولی تو فکر ازدواجم و قراره ...

اخه همسر من کاملا برعکس منه و کلی دوست دور برش هست و خیلی اجتماعیه با همه میگه میخنده تنها نمی مونه ولی من همش تنهام

متاهلیو دنبال دوستی؟با شوهرت دوست باش،هیچکس دوستت نیس من که خیری ندیدم

شوهرم مثل من نیس .من ارامشو دوس دارم ولی ایشون هیجان و شلوغی و کلا برعکس زیاد جور نیستیم همش زور میگه.وقتی ازش دورم راحتترم و ارومتر

دوست خوب که تو این دوره زمونه خیلی کم شده ولی من میگم ادم با کسیم میخواد دوست بشه عقاید و اخلاقیاتش که شبیه باشه راحت تر کنار میاد... بعد پیدا کردن دوست کاری نداره حفظ کردنش سخته