2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙂لذت بخش ترین قسمتش حقش بود

نه اصلا لذت نداره برا زنش داره اما خانواده نه حقش بود خیلی هم حقش بود ولی دل آدم هرچی باشه ناراحت میشه ولی زنش ناراحت نشد خوشحال بود میگفت خیانت جنسی خیلی خیلی خیلی بدی کرده تا موقع اعدام التماس کرد ولی زنه گفت نه مادرش خیلی ناراحت بود من خودم خیلی ناراحت شدم خیلی جون بود خیلی 25 26 بود سر قبرش هیچ کی نیامد فقط بر سر هوس بازی جونش از دست داد خیلی حکم سختی طرف مثل چی از مرگ می‌ترسید اینقدر گریه کرد که نگو

🙂لذت بخش ترین قسمتش حقش بود

البته اون چاش خیلی لذت داشت درباره اون دنیا صحبت می‌کردن و مرگ مرده افتاد رو زمین دوتا پای زنش گرفت خیلی گریه التماس کرد من کمی لذت بردم زنه خیلی ناراحت بود اما کوتاه نیامد لذت برد قشنگ یادم زنه گفت خوب زنا کردی و حال کردی الان نوبت من انتقام بگیرم لذت ببرم 

نه اصلا لذت نداره برا زنش داره اما خانواده نه حقش بود خیلی هم حقش بود ولی دل آدم هرچی باشه ناراحت می ...

😊دلم خنک شددددد اخیششش چحوری اثبات کرد حالا ممکنه بگی خیانتشو ندونستی چجوری بود

😊دلم خنک شددددد اخیششش چحوری اثبات کرد حالا ممکنه بگی خیانتشو ندونستی چجوری بود

چهار تا شاهد داشته فیلم زنا چند تا عکس من کامل نمیگم ولی نصف میگفم الت شو تو الان اون خانوم فرور کرده  میگفت اه اه 

کارا زشت کرده بعد زنا پلیس امدن بردنش 

چهار تا شاهد داشته فیلم زنا چند تا عکس من کامل نمیگم ولی نصف میگفم الت شو تو الان اون خانوم فرور کرد ...

🙂کلش شوهر منم تاوان پس بده اونطوری نه ولی روزی هزار بار ارزوی مرگ کنه التماس بخشش کنه

🙂کلش شوهر منم تاوان پس بده اونطوری نه ولی روزی هزار بار ارزوی مرگ کنه التماس بخشش کنه

پس میده مثل این به التماس میوفته گریه میکنه

باورت نمیشه چقدر گریه کرد فقط می‌گفت هر کاری دوست داری باهام بکن ولی جونمو نگیر زنه موقع که فیلم دید خونش به جوش آمده گفت اعدام حقت فقط آخرش که میخواستن اعدام چند روز قبلش صحبت اخر گریه کرد بود درخواست حلالیت کرده بوده من همه رو ندیدم نشنیدم موقع التماس فقط اونجا بودم از خود زنه شنیدم بعدم اعدام شد شوهرت هم همین جور پس میده