2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 71 پست
تا قبل زنا خوب حالشو برد🙂مچشو گرفتن یادش افتاد جوانی کرده

اره مردک کثافت من همیشه 5 شنبه براش فاتحه میفرستم خدا از سد گناش بگذر من همیشه یادش میوفتم روانی میشم لحظه التماس کردنش به زنش من دیدم افتاد رو زمین داشت گریه میکرد اما کوتاه نیامد الانم دو سال اعدام شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانو میگم میخوایی قهر کنی

من تصمیم دارم قهر کنم تا ادمش نکنم دس بردار نیستم البته من میخوام جداشم ولی اگ ادم شد بهم حق طلاق داد برمیگردم اگ نه که جدامیشم

هیچ‌درخواستی از هیچ اقایی قبول نمیکنم🦋🖤

فعلا نه باید بیشتر اتو بده دستم تو چی میخای چیکار کنی

من اتو دارم ازش البته من خیانتش مهم نیس چون مرده برام ولی فوش دادناش بی احترامیاش زندونی کردنام تو خونه بخاطر این نمیکشم

دوسش داری؟ میزاره بچتو ببری باخودت من نمیزاره ولی جاش میزارم مهم نیس

نمیزاره خیلی بچشو دوس داره ولی بمیره هم بهش نمیدم چون یبار قهر رفتم بچه رو اومد ازم گرف قبض روح شدم انگار جزگرمو ازم گرفته بودن با اینکه گفتم بزار ببره مهم نیس ولی بعد ۲ساعت روح از تنم جدا شد فک میکردم وابستش نیستم اما اونروز فهمیدم بچم نصف دیگه قلبمه تقریبا ۲۵روز پیش

نمیزاره خیلی بچشو دوس داره ولی بمیره هم بهش نمیدم چون یبار قهر رفتم بچه رو اومد ازم گرف قبض روح شدم ...

منم خیلی دوسش داره ولی اخرش ماله منه دادگاه به من میده تا هفت سال ادمش میکنم

مشکل شوهرت چیه میشه بیشتر بگی یا خلاصه زندگیتونو🥺

شوهرم ادم نیس بد دهنه فحاشه دست بزن داره تو خونه زندانیم خرجیمو نمیده و اینکع خیانتم کرده ادم بی سرو پاییه

شوهرم ادم نیس بد دهنه فحاشه دست بزن داره تو خونه زندانیم خرجیمو نمیده و اینکع خیانتم کرده ادم بی سرو ...

میخام بگم طلاق بهترین کار میبینم شوهر خودمم اینطوریه ولی بچه چی میشه اونکه نخاسته به این دنیا بیاد من خاستم