2777
2789
عنوان

چرا همه بدبختی ها برای منه

191 بازدید | 7 پست

مامانم دیسک کمرش اود کرده تا سه روز نباید پاشه از اون ور دوتا معدل گند زنده به معدلم از اون ور خسته امتحاناتم از اون ور باید کنکور رو بخونم حداقل یکم حرف بزنید باهام تیکه های قلبم بدجور ازار میده من رو

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ای جانم خسته نباشی ولی اینها روزمرگی های عادی همه ماست ....

انشاالله هیچوقت بدبختی واقعی را نچشی عزیزم ...یه امروز را بیخیال درس شو ، ی دوش بگیر ، ب خونتون و مادرت ی کم برس و فکر چیزی را نکن ، از فردا دوباره شروع کن و برو سراغ درس

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اشکال. نداره منم هم باید کمک مامانم کنم هم درس بخونم 

میشه از بی معرفتی ها تنها شد...میشه از تنهایی بال در اورد و پرواز کرد🕊اِلهی انْتَ کَهفی حینَ تُعیینی المَذاهِبُ فی سَعَتِها خدایا!تویی پناهگاه من هنگامی که وسعت راه ها درمانده ام میکنند✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جانم خسته نباشی ولی اینها روزمرگی های عادی همه ماست ....انشاالله هیچوقت بدبختی واقعی را نچشی عزیز ...

روز مره گی عادی

عزیزم حال بدش ناراحتم میکنه نمره هام می شکننم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

داریم اوردوز میکنیم 💔

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عزیزم مثل ما هنوز بدبختی واقعی نکشیدی که به این مشکل کوچیک قابل حل ، میگی بدبختی 

مادرت انشالله خوب میشه، با برنامه ریزی هم به درست برس هم به کارای خونه 

اتفاقا یه فرصت خوبی هست تا برنامه ریزی و هندل کردن مشکلات را تجربه کنی

عزیزم مثل ما هنوز بدبختی واقعی نکشیدی که به این مشکل کوچیک قابل حل ، میگی بدبختی مادرت انشالله خوب م ...

عزیزم خسته ام میفهمی

فقط این نیست به قلب شکسته که باز ضربه میخوره شیشه به درون قلب میره ادم زجر کش میکنه 

روز مره گی عادیعزیزم حال بدش ناراحتم میکنه نمره هام می شکننم

نگران نباش خیلی زود خوب میشه ، خیلی زود چشم بهم بزنی تمام این سختی ها هم مثل تموم این سختی های چندسال گذشته تموم میشه و یه نفس راحت میکشی 🌹

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....