بچه ها چند شب پیش شوهرم وپسرم رفتن خونه مادرشوهرم یه سربزنن ...وقتی اومدن دیدم یه پاکت ازاینا که توتعزیه میدن مشکی هست توش یه کیک وابمیوه وموز دادن دست پسرم ...یه عالمه کاغذ باطله هم که ازبانک بوده وباماشین دوخت فرستادن
...گفتم این کاغذا چیه شوهرم گف مامانم داده گفته ماشینو دوخت بزارین باکاغذ باطله ها برای بچت دفتر نقاشی درست کنه زنت منظورش دخترم بوده دوساله هست.خلاصه منم عصبانی شدم گفتم بیخود کرده کاغذ باطله فرستاده حالا مگه یه دفتر نقاشی ساده چقد میشد میخرید میفرستاد یاهم اصلا هیچی منکه منتظر نیستم اونا چیزی بدن ...بعدم چرا خوراکی های تعزیه روباپاکت مشکی فرستاده حداقل تویه پلاستیک دیگه مزاشت ..یعنی اینقد عصبی شدم باشوهرم بحث کردم پسرم گفت من گفتم نمیخام بابا گفته بگیر هم خوراکی وکاغذ ا رو.....یعنی پسرم بیشتر از باباش میفهمه بخدا.....بعدم گفتم این کاغذارومیبری میگه واسه سیسمونی دخترش دفتر درست کنه ....جالب تر اینکه فقط همین دوتا نوه رو دارن ...دخترشم الان ۹ ساله خونه خودش بجه نداره ولی مادرشوهرم داره براش سیسمونی میخره...واینکه خانواده پولداری هستن...الان ازاون شب منو شوهرم قهریه چون کاغذا رونمیبره پس بده وبگه که کارشون زشت بوده