2777
2789
عنوان

ادم وسواسی چرا داخل خوابگاه میاد

199 بازدید | 15 پست

؟ مثلا بهم میگه کتابهایت را روی زمین نذار زمین کثیفه(زمین خوابگاه فرشه🤥🥴 یا لباست هایت را همون موقع اومذی سریع بکن توی کمد بذار با اونها روی تخت نشین کثیفه 😕🤣 تخت خودم هم تازه هست نه تخت اون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجبوره ولی حق نداره ب حریم دیگران تا این حد گیر بده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اگه از همین اول مرز تعیین نکنی تا اخرش همینجوری دخالت میکنه تو کاراتبگو تو کاریت نباشه😑

میدونی داره میره از اتاق به هم اتاقی بعدی جی بگه اینقدر وسواسی نباشه؟ 

ولی بعضیا واقعا شلخته ان و رعایت نمیکنن و ادمای تمیز از دستشون عاصی شدن دوست خودم وسواسی و تمیزه اما هم خوابگاهیاش بعضیاشون واقعا شلخته ان دوستم واقعا روانش بهم ریخته 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی بعضیا واقعا شلخته ان و رعایت نمیکنن و ادمای تمیز از دستشون عاصی شدن دوست خودم وسواسی و تمیزه اما ...

تمیزی با وسواس بودن فرق داره اخه اون به تخت من چکار داره

دست خودش نیست بیچاره شما یکم رعایت کنید ک همه بتونین اونجا ارامش داشته باشید

یعنی چی اگر بخوام هر کار اون میگه بکنم منم روانی میشم مثل خودش اون مشکل داره باید بره پیش روان شناس

واا اولا اینکه میگه وسیله هات رو نریز رو فرش و اینا و اتاق رو اشغال نکن که راست میگه ولی دیگه تختت ی ...

نه ببین من کتابم را کنار تخت خودم روی زمین میذارم میگه این کار را نکن یا قمقمه ابم را کنار تختم میذارم میگه فرش کثیفه نذار درحالی که اصلا قمقمه اون نیست