2777
2789
عنوان

امسال یه پالتو خریدم…

316 بازدید | 22 پست

پنج میلیون … پنج بار پوشیدم دقیقا کلی کهنه شده و پرز انداخت 🥲

حدودا سه سال بود پالتو نخریده بودم گفتم ی چیز خوب بخرم تا چند سال داشته باشم الان دیگه اصلا به دلم نیست 

چرا جنسا اینطوری شدن اخه 

تاپیک بغلی ۷ میلیون خرید کل سالش بود یادم افتاد به پالتو خودم 

من امسال جمع زدم حدود ۲۰ خرید کردم البته نامزدی و عقد خواهرم بود کلی مهمونی داشتیم این مدت نمیدونم ولخرجی کردم یا نه تازه بدون محصولات مراقبتی و آرایشی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بگردی جنس خوب پیدا کنی همیشه گرون بودن تضمین نمیکنه جنسش خویه

اشکال نداره شده تجربه 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

اینیدر خرج یه پالتو کردن ارزش نداره چون ادم تنوع طلبه هی میخوا لباسای متنوع بپوشه

من لباس زمستونی کم میگیرم جنس خوب مثلا هر سه چار سال میخرم 

امسال بد از اب در اومد وگرنه چهارسال پیش ی پالتو خریدم ۱/۵ ، امسال هم بیشتر همونو پوشیدم 

جالب نیست آدم چند سال یه لباسو بپوشه 

چون بالاخره تنوع میخواد دیگه هر چقدر گرون باشه 

نه ۲۰ خیلی نیست منم نشستم جمع زدم خیلی بیشتر از اینا شد تازه من زیاد خرید نمیکنم

باید بگردی جنس خوب پیدا کنی همیشه گرون بودن تضمین نمیکنه جنسش خویهاشکال نداره شده تجربه

مثلا جای خوب بود و فروشنده کلی تضمین میکرد که جنس عالیه و … 

وقتی لباس پرز میندازه دیگه به دلم نیس ی بارم بپوشم 😭

مثلا جای خوب بود و فروشنده کلی تضمین میکرد که جنس عالیه و … وقتی لباس پرز میندازه دیگه به دلم نیس ی ...

اصلا گول فروشنده هارو نخور

برای فروش خودشون اینطوری از یه جنس تعریف میکنن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗