2777
2789
عنوان

پول گرفتن از شوهر 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 69 پست

من  خودم حقوق ندارم

ماهی چهارپنج تومن میگیرم یک و خرده ای هم یارانه 

ولی از بس شوهرم بی مسولیت و بیفکره همونم پس انداز میکنم 

۲۵۰۰ یه قرعه خونگی نوشتم 

۲۵۰۰ ماهی کلاس میرم 

بقیه ش هم گاهی لباس میگیرم واسه خودم یا مناسبتی چیزی نزدیک باشه جمع میکنم کادو بخرم واسه شوهرم یا خانوادم

این ماه تولد برادرمه دارم جمع میکنم اسباب بازی بگیرم 

ماه قبل هم روز مرد کاپشن خریدم واسه شوهرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خانواده اش یادش میدن مامانش بارها جلو خودم گفته زن شاغل باید تو خرج کمک شوهرش کنه ...ادم نباید ...

منم دانشجو هستم تماس کتابام تو عقد و الان با همشرم بوده البته کمک حال اقاتون باش بد نیست عزیزم منم انشالله معلم شدم قطعا کمک حالش هستم و خواهم بود زندگی مشترک پول من و تو نداره اقا داره واسه زن و بچش زحمت میکشه زنم باید قدران باشه 😊😊

بابام گفت زشته مگه محتاج ۴۰۰ تومنی؟

بحث احتیاج نیست ،اینجوری پیش بره بعد عروسی باید دونگتو تو خرج و اجاره خونه بدی 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بابام گفت زشته مگه محتاج ۴۰۰ تومنی؟

😐خب باشه هرچی هست این مربوط به خود شماست ربطی به همسر نداره این رو باهاش درمیون بزار من اوایل عقد بدون رو درباسی بهش گفتم پول یارانها و اجاره خونه به حسابم واریز میکنی اونم قول داد والان هم به قولش وفادار مونده

من خودم حقوق ندارمماهی چهارپنج تومن میگیرم یک و خرده ای هم یارانه ولی از بس شوهرم بی مسولیت و بیفکر ...

با وجود بیفکریش بازم خوب بهت پول میده.مال من که ۳ و نیم میده برای کلاسای دخترم و کرایه ماشین و همه ی خرجای خودم و دخترم غیر از لباس و دکتر. اگه هزینمون بیشتر بشه میخواد پول بده هی غر میزنه.هیچی برای خودم نمیمونه بخوام بخرم

با وجود بیفکریش بازم خوب بهت پول میده.مال من که ۳ و نیم میده برای کلاسای دخترم و کرایه ماشین و همه ی ...

من تازه شوهرم ۳تا قطره اهن مولتی فولیک اسید شد ۴۴۰ گاهی عر نمیزد بنده خدا شما هم بهش بفهمونین بچه داشتن یعنی مسیولیت یه موجود معصوم پذیرفتن

مردا نمیفهمن باید مستقیم خواسته اتو بگی 

مخصوصا بعد این هنه مدت 

باهاش حرف بزن و منطقی باشه 

بگو من زنتم و نیاز مالی دارم حتی درامد داشته باشم دوست دازم توهم بهم بدی

همین الان بگو نگو بزار برم سرخونه زندگی بعد بگیرم

اوه اوه معلوم  شوهرت میدونه شاغلی نمیخواد پولی بهت بده .

مراقب باش همه حقوقت را نیاری تو زندگی و لازم هم نیست بهش بگی .

روزهای خیلی سختی را در میش داری از الان میگم خدا صبرت یره

من زورم میاد پول بیمه بدم از اول عقد یارانه من دست همسرمه کالابرگ هم به مصرف مادرشوهرجان میرسه

خب مشکل اینجاس شما حتی صبر نکردی عروسی بگیری

سریع از اول عقد یارانتو جدا کردی از خانوادت

من یکی دو سال بعد عروسی اونم با خجالت یارانمونو جدا کردیم

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو شوهرم تانامزد کردیم خودش گفت دیگه نزار مامانت پول نواربهداشتیتو بده 

الانم که عروسی کردیم خودش یه مبلغی رو میریزه همیشه ..

بعد چند روز یه بار پیامکای بانکمو چک میکنه .. پول نداشته باشم میریزه 

هرچی هم خرید خونه باشه خودش میگیره میاد

هر بژی کورد
با وجود بیفکریش بازم خوب بهت پول میده.مال من که ۳ و نیم میده برای کلاسای دخترم و کرایه ماشین و همه ی ...

درصد بیفکریش خیلی زیاده آخه اصلا آینده نگر نیست 

من قرعه قبلی که نوشته بودم دراومد رفتم طلا خریدم ولی چون برای پول پیش امسال خونه هیچیییی پس انداز نکرد،محبورم طلامو بفروشم 

دوباره سال بعد هم میدونم همین وضعه 

از بس این آدم نوک دماغشو میبینه فقط

من کم پیش بیاد درخواست پول کنم همسرم بازاریه 

روزانه هرچی دربیاره شب میاد خونه انتقال میده به کارت من خودش میدونه ادم حسابگری ام 

منم اجاره و قسط و قرعه و اینا رو ازش میدم چیزی بمونه سر برج تبدیل به طلا میکنم نمونه هم که هیچی