2777
2789
عنوان

پول گرفتن از شوهر 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 69 پست
عزیزم 😂😂😂اخه با داد و بیداد چیزها مقطعی درست میشن میگم زورم میاد بابت یه قرون دوهزار داد بزنم

به نظر میاد شوهرتون خسیس باشه یا خانوادش یادش میدن شوهر متن با اینکه وضع مالیش خوبه به من پول دادنی انگار به بچه  گدا پول میده سه تا بچه دارم ده روز یباز ۵۰۰ تومت میده بعد میپرسه چیکار کردی اما به ننه باباش قشنگ خرج میکنه البته بگم خرید خونه همه چی با خودشه همه چی رو اضافه برای خونه میخره اما پول زیاد تر نمیده بهمون

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
به نظر میاد شوهرتون خسیس باشه یا خانوادش یادش میدن شوهر متن با اینکه وضع مالیش خوبه به من پول دادنی ...

عزیزم خانواده اش یادش میدن 

مامانش بارها جلو خودم گفته زن شاغل باید تو خرج کمک شوهرش کنه ...

ادم نباید بی انصافی کنه اوایل عقد همسرم کلی برام لوازم تحریر و گواش و غیره و کلی کتاب دانشگاهی گرفت رفتیم خونشون مامانش دعواش کرد دیگه همون شد خانمی باراول و اخرمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خانواده اش یادش میدن مامانش بارها جلو خودم گفته زن شاغل باید تو خرج کمک شوهرش کنه ...ادم نباید ...

ببخشید پر حرفی میکنم ولی از الان بهش بگو یه انگشتر دیدم عید برام میخری به خدا فامیلهای ما انقدر میرن تو مخ پسره همه چی میخرن نامزدن ،اصلا به حرف مادر و پدرشون گوش نمیدن فقط نامزدشونیا ببرش رستوران هرچی دوست داری سفارش بده بذار یاد بگیره که باید واسه زنش خرج کنه 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

نه همه ولی بیشتر مردا بدونن حقوق داری بهت پول نمیدن ، من خودم خانه دارم ولی گاهی از جایی بهم پول برسه ، شوهرم متوجه بشه پول دارم دیگه بهم پول نمیده میگه خودت پول داری دیگه

من زورم میاد پول بیمه بدم از اول عقد یارانه من دست همسرمه کالابرگ هم به مصرف مادرشوهرجان میرسه

😐یعنی چی من ۱۲۰۰ یارانها همسرم به کارتم واریز میکنه از همین حالت خط و خطوط و حریم شخصی قائل باش