2777
2789

خیر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر شغل دوم داشته باشه و درآمدش از اونجا زیاد باشه اره 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

اگر زرنگ‌باشن و یه شغل دوم برا خودشون پیدا کنن خوبه 

مثلا شوهر خواهر شوهرم یا داماد خواهر شوهرم معلم دبیرستان هستن هفته ای ۲ـ۳ روز کلاس دارن یکیشون چون برق کشی بلده مغازه زده و کارای برق کشی انجام میده یکیش هم تو بنگاه کار می‌کنه 

اگه شغل دوم داشته باشه چرا که نه 

معلما اکثرا شغل دوم دارن حقوقشون خیلی کمه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

البته من نظر کلی گفتم نه درباره خودم وگرنه ازدواج خوب نیست کلا😂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

باید یا خودت کار کنی یا شغل دوم داشته باشه.

اگ‌میخوای کار کنی خرج گوجه پیاز کنی تو خونه پدرت باشی سنگین تر نیست؟

من ب شدت طرفدار کار کردن زن هستم منتها برای پس اندار اینده خودش.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪