2777
2789
عنوان

نامزدم خسیسه

384 بازدید | 29 پست

ولی برای من خسیس نیس

یعنی ایوجوریه که حتی واسه خونوادش هم خسیسه خرج نمیکنه اما برا من اصلا... 

مثلا برا کسی حتی هزار تومن هم خرج کنه که نمیکنه تا ازش نگیره ول نمیکنه حتی مامانش انا خودش بدون اینکه من بگم میگه گوشیتو بده برم برات ایفون 16 بگیرم

یا ایرپارد خرید 15 میل حتی نداد دست داداشش اما ب من گفت بردار برا خودت اخرش هم یکی دیگه سفارش داد برا من

یا میره بیرون حتما یه چیری برام میخره حتی شده یه چیز کوچیک

خودش اصرار داره گارد ست بخریم بعد خوذش مطره میخره برا جفتمون بدگن اینکه ب من بگه 

بریم بیرون کلیی خرج میکنه خوراکی و اینا بدون اینکه من بگم میخره برام

اما کسی باهامون باشه رک بهش میگه خودت حساب کن

میگم نکنه بعد ازدواج برا منم خسیس شه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش یاد بده اینجوری نباشهخیلی بده این اخلاق واقعامن حس بدی میگیرم از این مدل آدمها

اتفاقا من میگم اگه بعد ازدواج هم دقیقا همین جوری بلشه خوبه منتهی من میترسم برا منم خسیس شه

اتفاقا من میگم اگه بعد ازدواج هم دقیقا همین جوری بلشه خوبه منتهی من میترسم برا منم خسیس شه

فکر نکنم چون اگ خسیس بود الانم برات خرج نمیکرد  اینا تو خانواده خرج نکردن خسیس بار اومدن وقتی اومدن وارد زندگی شخصی شدن خرج میکنن راه میوفتن از اون دسته آدمای خسیس نیستن اینایی گفتی دقیق رفتار همسر من بود ولی الان اصلا مثل اوایل ازدواج نیست حتی من بعضی وقتا نصیحتش میکنم دست ودلبازی برا بعضی ها نکن مثلا برادرهاش تا ۴ تومن دستش ببینن تا ازش نگیرن ولش نمیکنن خدارو شکر آدم نداری نیست شوهرم ولی به حرف من هست خیلی جاها