2789
عنوان

خرید شارژ

234 بازدید | 15 پست

سلام به همه خوبین من امروز واسه ممامانم با گوشیش سه دفعه شارژ خریدم و از حسابش کم شد ولی تو سایتی که خریدم دیدم خطا زد یعنی شارژو قبول نکرد خواستم بدونم اون سه دفعه پولش به کارت مامانم برمیگرده؟؟؟

تو سایت فست شارژ براش خریدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم اخه رفتم بیرون و الان اومدم چک کردم هیچ خبری نیست مامانمم هیچی نفهمیده یعنی من هیچی نگفتم

سلام عزیزدلم برای منم یه همچین مشکلی پیش اومده بود طول کشید ولی برگشت به حسابم 

سلام عزیزدلم برای منم یه همچین مشکلی پیش اومده بود طول کشید ولی برگشت به حسابم

عزیزم من امروز خواستم ۱۰۰ تومن واسه مامانم شارژ بخرم ولی سایت فست شارژ تومان ریال داره نفهمیدم ۱ میلیون شارژ خریدم و دو بار دیگه هم همینو تکرار کردم خواستم ۵۰ تومن شارژ بخرم ببینم میشه ولی اینم شد ۵۰۰ تومن و در کل ۲ تومن و خرده ای از حساب مامانم کم شد و ابجیم با پشتیباننی سایت حرف زد و اونام گفتن دو سه روز دیگه پولو برمیگردونیم منم ۴۰۰ و ترده ای بود حسابم بود و ۴۰۰ رو ریختم به حساب مامانم اونم فکر کرد سایت ریخته ولی اخر گفتم من ریختم باور کن من همیشه با گوشی خودم واسه اش شارژ میخریدم یعنی برنامه تاپ رو دارم با اون میریختم ولی نذاشت من اصلا دنبال مقصر نیستم فقط اگه با گوشی خودم میخریدم اینجوری نمیشد 

عزیزم من امروز خواستم ۱۰۰ تومن واسه مامانم شارژ بخرم ولی سایت فست شارژ تومان ریال داره نفهمیدم ۱ میل ...

نه عزیزم خودتونو ناراحت نکنید گفتم که برای منم اینجوری پیش اومده بود که شارژ خریدم ولی نشد و از حسابمم کم شد 

ولی خب چون اینقدر مبلغ زیادی نبود خیلی پیگیرش نشدم ولی بعد یه روز دقیقا برگشت به حسابم 

بعدش از خیلیا شنیدم که اینجوری شده براشون بعد برگشته اصلا نگران نباش عزیزدلم 

نه عزیزم خودتونو ناراحت نکنید گفتم که برای منم اینجوری پیش اومده بود که شارژ خریدم ولی نشد و از حساب ...

اخه ۲ و نیم اینا از حساب مامانم کم شد ولی ابجیم با پشتیبانی حرف زد اونام گفتن ۴۸ ساعت دیگه واریز میکنیم 

خب پس خیالت راحت باشه

نمیخواستم اینجوری بشه اول گفتم با گوشی خودم بزنم مامانم نذاشت گوشی خودم برنامه تاپ داره خیلی راحتتر از اون سایتی هست که شارژ خریدم 

نمیخواستم اینجوری بشه اول گفتم با گوشی خودم بزنم مامانم نذاشت گوشی خودم برنامه تاپ داره خیلی راحتتر ...

فداسرت برمی‌گرده

مدام به خودم میگم: آسون ساخته نشدی که به راحتی ویران بشی 🕊

فداسرت برمی‌گرده

منن سال ۱۴۰۲ اولین کارت بانکیمو گرفتم و ملمولا بابام پول میزنه به کارتم ولی من همه اش خرج خانواده ام میکنم مامانمم هی میگه خرج نکن و اینا امروزم خواستم با کارتم شارژ بگیرم نذاشت من ادم پول جمع کنی نیستم واقعا