2777
2789
عنوان

دخترخالم میگه

131 بازدید | 7 پست

هروقت میخوایم عکس بگیریم دخترخالم میگه چرا اینجوری واستادین چرا اینقدر خانوم و شسته رفته عکس گرفتید.. نمیدونم همش میگه بیاید شکلک دربیاریم عکس بگیریم... زبونتون و دربیارید .. ادا دربیارین خیلی عکسای فان و طنزی میشه.. من قبول نمیکنم میگم نمیخوام‌... میگه بابا یک عکسه و.. بهش میگم میخوام تو عکس قشنگ بیفتم... خوب چه طنزی.. تو یا این عکسارو میخوای به کسی نشون بدی که خوشم نمباد یا هم همینجوری میخوای داشته باسی که جه کاریه همچین عکسی بگیریم؟ 

میگه وای چه حساسی‌... هرجا میریم میخوایم یه عکس عادی بگیریم همش میگه نه اینجوری شکلک دربیارید ژستتون اینجوری باشه... من حساسم؟ نمبخوام همچین عکسای مسخره ای ازن تو گوشی کسی باشه..تعریف از خود نباشه من تیپ و قیافم خوبه ..حتی خالم یعنی مامانش چندبار  جلو دخترخالن ازم تعریف کرده که چه قدر خوبی و.. احساس میکنم دخترخالم کنار من میخواد عکس بگیره میخواد یه جوری مجبورمون کنه ژست زشت بگیریم بد باشیم تو عکس

به نطرتون من حساسم که دوست ندادم همچین عکسی ازم تو گوشیش باشه؟ من همچین فان و طنزی ندیدم تا حالا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کار درستی میکنی منم تایید میکنم

آخه ژستایی که میگه همش مسخره بازیه .. مثلا چشمامون و کلاج کنیم..زبونمون و دربیاریم یا دهنمون و کج کنیم

وگرنه ژست های فان بامزه منم دیدم ... 

شخصیت آدما باهم فرق دارهحتی بعضی آدم ها رو دیدم به هیچ وجه عکس نمیگیرن

درسته.. اخه مثلا یک گوشه نشستیم خوشگل عکس میگیریم میگه نه مسخره بازی دربیاریم نمیدونم دهنمون و کج کنیم چشمامون و کلاج کنیم ... یا شکبک دربیاریم ..خوب که چی واقعا حالا یک بار تو صدتا عکس شاید نه اینکه همش این و بگه

احتمالا کم سن و ساله.البته نباشه هم بلاخره هرکس یه مدله.حالا ایشونم ابنجوریه سلیقش

آخه عکسایی که خودش تو اینستا میذاره  خیلی خوشگل و زستای خفنیه.. بله ۴سال از من کوجیک تره

الان من حساسم نمیخوام اینجوری عکس بگیرم؟ 🤔

حالا یک عکس تو بیست تا شاید بگیرم نه اینکه همش بگه