khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 6975 عنوان جنوبیا بیان 56 بازدید | 3 پست دوستان من ماهی بلد نیستم قبل سرخ کردنش چیکار کنم چطوری سرخشکنم یا گوجشو چطور درست کنم شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸 1403/10/30 | 09:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamrazaaaam عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2216 قبلش یه ساعتی تقریبا تو آبلیمو و نمک بزار تا مزه دار بشه بعدش توی یه ظرف آرد نانوایی با فلفل و زردچوبه قاطی کن ماهی ها رو بپلکون توی آرد بعدم توی روغن سرخش کن با حرارت ملایمبعدم توی روغنش اول پیاز تفت بده بعدم ادویه و گوجه
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 6975 قبلش یه ساعتی تقریبا تو آبلیمو و نمک بزار تا مزه دار بشه بعدش توی یه ظرف آرد نانوایی با فلفل و زردچو ... خوب تو آبلیمو بزارم تو یخچال ؟بعدش بشورم ماهی هارو ؟قبل مزه داره کردم بشورم؟ شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
hamrazaaaam عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2216 خوب تو آبلیمو بزارم تو یخچال ؟بعدش بشورم ماهی هارو ؟قبل مزه داره کردم بشورم؟ اگه پولک داره پولکاش رو تمیز کن شکمشم همینطور قبل مزه دار کردن بشور بعدش دیگه نشورتو یخچالم لازم نیست بذاری