مارشمالو_رنگی مدیر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 3170 عنوان عشق یا پول⁉️ | مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 88 پست بین عشقتون که هیچی ندارهوکسی که عاشقتونه و پولدارهکدوم رو انتخاب میکنی؟!از نظر تو عشق بهتره یا پول چرا؟ متاهل🧸 1403/10/30 | 09:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پروانهparnaz عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 1437 دومینه به خاطر پولترجیح میدم با کسی زندگی کنم که عاشقم باشهو به خاطرم همه کاری بکنهغمم غمش باشه و شادیم شادیش
01world_of_our_own عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4458 عشق و پولش به کنار کسی که عاشقمه رو به کسی که عشق من بهش بیشتر از اونه ترجیح میدم به هزاران دلیل
دخترmشیطون عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 984 بنظرم اشتباههیکی از دوستام ناچار بود به ازدواجپسره واقعا عاشقشه وضعشونم خوبهولی هنوز چشمش دنبال دوس ... من میگم واقعا عشق باشه و رفیق باشیدپای طرف بمونید و پولم ب دست بیاریدکم ندیدم کسایی ک حتی پول هم خوشبختشون نکرده حال دلشون بده ی همدم خوب ندارن
مارشمالو_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 3170 برا انتخاب پارتنر قطعا اونی که عاشقه رو انتخاب میکنم ولی اگه بگن کلا برا شخص خودم عشق رو انتخاب میکن ... 👏🏻 متاهل🧸
مارشمالو_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 3170 من میگم واقعا عشق باشه و رفیق باشیدپای طرف بمونید و پولم ب دست بیاریدکم ندیدم کسایی ک حتی پول هم خوش ... ارع کاملا درستهولی هرچی بگیم یا نگیم آخرش این دوتا مکمل هم هستنخیلی زندگیا بخاطر فقر از هم پاشیدهخیلی از زندگیا هم که مرفع بودن بخاطر خیانت از هم پاشیدهکلا تعادل نباشه تو زندگی این مشکلات پیش میاد متاهل🧸
آفتابگردون۴۰۴ عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 1710 ارع دیگهما بهش میگیم نمیفهمه🤦♀️دستاش کلا خط خطیه عین بچه دوساله رفتار میکنه شوهرشم میدونه ای وای شوهره تاکی تحمل کنه بالاخره یکجایی کم میاره طلاقش بده ازاینور رونده از اونور مونده میشه دوستت فعلا وقت شوهرش نبوده
مارشمالو_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 3170 عشقبا عشق میشه به پول رسید ولی با پول نمیشه به عشق رسید اینم درستهههه متاهل🧸
مارشمالو_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 3170 ای وای شوهره تاکی تحمل کنه بالاخره یکجایی کم میاره طلاقش بده ازاینور رونده از اونور مونده میشه دوستت ... چی بگم والا خانوادش مجبورش کردنالان ۵ساله وضعشون همینهحالا دیگه دارن مجبورش میکنن بچه دار بشهبعد کلا پسره اینو آزاد گذاشتهواقعا کاری ب کارش نداره فقط حمایتش میکنهحتی پیش بهترین تراپیستا فرستادش بازم این دیونه کوتاه نمیاد متاهل🧸
مارشمالو_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 3170 عشق و پولش به کنار کسی که عاشقمه رو به کسی که عشق من بهش بیشتر از اونه ترجیح میدم به هزاران دلیل انتخاب بین بد و بدتر😄 متاهل🧸
مارشمالو_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 3170 دومینه به خاطر پولترجیح میدم با کسی زندگی کنم که عاشقم باشهو به خاطرم همه کاری بکنهغمم غمش باشه و شا ... 🤌🏻😉 متاهل🧸
shah_dokht_shahrivar عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3174 آدم از خودی میخوره همیشهما خانوماییم که به خودمون رحم نمیکنیم و خیانت میبینیمانشالله مشکلش زودتر حل ... انشالله فعلا ک نمیزاره بچه ببینه اذیتش میکنه مناسبتا نمیاره مادره کلی برنامه ریزی میکنه امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀