2777
2789
عنوان

واکنش دسیدوال ضعیف در سونو

2511 بازدید | 9 پست

سونوگرافی دادم گفت پنج هفته و 3 روز هستی. قلب رویت نشد. فقط ساک و کیسه زرده و جنین ریز . حالا این دسیدوال ضعیف چیه حالم خیلی بده😭😭 حس میکنم چون ناشکری کردم خدا میخواددازم بگیرتش

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

با حساب پریود باید الان 7 هفته باشم. ولی پریودم نامنظم بود بی ب چک هم دیر مثبت شد. 

دل درد و اینا هم هیچی ندارم. خدای نکرده ممکنه سقط بشه😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش تا هفته ۸ وقت داری که بری دوباره سونو برای قلب .انشالله تا اونموقع قلب کوچولوش میزنه و استراحت کن فکر بدم نکن

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
نگران نباش تا هفته ۸ وقت داری که بری دوباره سونو برای قلب .انشالله تا اونموقع قلب کوچولوش میزنه و اس ...

ممنون عزیزم 

سلام ببشخید الان‌تایپیک شمارو دیدم سونو ی‌من ۵هفته و ۳روز بودم نوشته واکنش دسیدوال کمتر از مطلوب ینی ...

بعد دو هفته رفتم همه چیز نرمال بود . انشالله برای شما هم همینطور باشه 🥰

خداروشکرشما دردم داشتی؟من درد دارم‌شیاف داده دکترنی‌نی‌تون‌چی بود شما

نه درد نداشتم اصلا. یه کوچولو لکه بینی داشتم خیلی کم در حد دو روز 

الان ده هفته هستم هنوز جنسیت مشخص نشده😚

نه درد نداشتم اصلا. یه کوچولو لکه بینی داشتم خیلی کم در حد دو روز الان ده هفته هستم هنوز جنسیت مشخص ...

اها انشالله بسلامتی باشه خیلی از نگرانی دراومدم وقتی دیدم نوشتین از شما ضعیف بوده بعد اوکی شده

اخه نوشتین‌۲هفته تا تولد نینی برا همون پرسیدم

2790
2778
2791
2779
2792