2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم 2روز قبل پریود نشون داد.

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
4 ماه

برای من دعا کن گلم دعات برآورده میشه اگه ۲ روز بعد پری بشم میره تو ۱ سال که منتظرم😢😢😢

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
برای من دعا کن گلم دعات برآورده میشه اگه ۲ روز بعد پری بشم میره تو ۱ سال که منتظرم😢😢😢

ان شالله خدابهت سالم ووصالحشو یده

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
اگه بود چيكار كنم؟

خوشحالی کن و بخاطر اینکه خداتورو لایق مادربودن دونسته شکر خوشحال باش ک خدا بدون اینکه منتظر باشی بهت لطف کرده بدون اینکه دنبال دوا و درمون باشی سپاسگزار این همه عنایتش باش

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید