2777
2789
عنوان

دختره جونور

451 بازدید | 24 پست

یه درس تخصصی داریم ک کلاس حل تمرین داره بعد استادمون واسه حل تمرین یه دختر افغان رو گذاشته ک برامون تمرین حل میکنه من چهارجلسه غیبت داشتم رفتم گفتم نمره حل تمرین بهم میدین گفت نه اوناییکه بالا ۳ جلسه غیبت داشتن حذفن ! گفتم خود استاد حذف نمیکنه بعد قاطی کرد خب برید سر کلاس همون استاد و .. کلا فاز استادی برداشته بود بعد دیروز قبل امتحان کلاس فوق العاده گذاشته بود من آخراش رفتم یکی از پسرا گفت سوال ۳۹ حل کن اومد حل کنه من گفتم میشه یه سوال حل کنید همه چی داشته باشه من یه امتحان دیگه دارم باید برم آقا این جونور برگشت گفت من سولا امتحان رو ندارم و ... گفتم نگفتم ک دارید ، همین سوال ۳۹ رو حل کنید خب گفت نه پاک کرد !! بعد دقیقا سوال ۳۹ تو امتحان بود 🫠 بعد دیگه تمرین حل نمیکرد تا من برم !! هی لفت می‌داد الکی !  چقدر یه آدم میتونه بدجنس باشه !! دلم میخواد برم پی وی فوش کشش کنم 

همه ازش متنفرن میگن اخلاق نداره نمیدونن عقده ای و حسود هم هست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ آخ بعد از ترس بهش می‌گفتیم استاد نگو این جفت میندازه

ترس چی...‌‌بها بهش دادید که رو برداشته دیگه.

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
عجب

منتظرم مدرکو ک گرفتم برم پی وی بگم هی افغانی من فارغ التحصیل شدم ولی قبلش لازم دونستم بگم هیچوقت یادت نره اقا بالاسرت کیه کی بهت پناه داده  شدی قاطی آدما 

یه حل تمرین آویزون بدبخ بیش نیستی می‌گفتیم استاد ک نمره بدی وگرنه نوکر مایی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم با همه اینجوریه یا فقط شما؟کس دیگه ای هم هست که مثل شما ۴ جلسه نرفته باشه نمره بخواد؟

با بعضیا لج تره مثلا دوستمم ۴ جلسه غیبت داشت وقتی بعد من پرسید من چند جلسه غیبت دارم ؟  با یه حالتی ک به تو میخام نمره بدم نپرس خیلی شل گفت ۴ جلسه و هیچ خط و نشونی نکشيد 

ولی در کل اکثرا ازش بیزارن

مثلا می‌دمد تمرین حل نمیکرد میگفت شما بیایید حل کنید نمیشه من تنها حل کنم شما نگاه کنید و ..‌ 

کم میذاشت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40