2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

130 بازدید | 13 پست

خانما میشه واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستید هرکس فرستاد لایک کنه تا منم واسه سلامتی خودش و خونوادش صلوات بفرستم ممنونم

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

من خانوم نیستم و پنج‌تا صلوات فرستادم . فقط یه کوچولو برای زندگیم دعا کن . اگه حالشو نداشتی اشکالی نداره و بازم ممنون .

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خانوم نیستم و پنج‌تا صلوات فرستادم . فقط یه کوچولو برای زندگیم دعا کن . اگه حالشو نداشتی اشکالی ن ...

انشالله هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده 

برات ۱۴ تا صلوات فرستادم 💜

چیزی به اذان نمونده با دلای پاکتون برام دعا کنید که خدا دل شوهرمو نرم کنه و از خر شیطون بیاد پایین و اینقدر نگه بچه نمیخوام سقطش کن 💔😔

ای خدا دلگیرم ازت 💔 ای زندگی سیرم ازت 🥲

برات ۱۴ تا صلوات فرستادم 💜چیزی به اذان نمونده با دلای پاکتون برام دعا کنید که خدا دل شوهرمو نرم کنه ...

ممنون عزیزم منم واست صلوات میفرستم که خدا به دلت آرامش بده و هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده 

برات ۱۴ تا صلوات فرستادم 💜چیزی به اذان نمونده با دلای پاکتون برام دعا کنید که خدا دل شوهرمو نرم کنه ...

چرا مبگه سقطش کن ؟

انشالله هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده

زنده باشید 🙏 خدا خیرتون بده ، دم صبحی اصلا حالم یه جور خاصی خوب شد بخدا ! مث اینکه یه نور به دلم تابیده شد . 

خدا خیرتون بده هزار بار 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

دستت درد نکنه . عمل جراحی چی کردی؟

کلیه ! وای یادم ننداز !😂 همین امشبم بخاطر دردش نتونستم بخوابم. 

چرا مبگه سقطش کن ؟

خدا دخترمو حفظ کنه به خاطر اینکه  از نوزادی تا الان به خاطر دلدرد و کولیک و حساسیت به پروتئین گاوی کم وزنی و  بی اشتهایی خیلی اذیتمون کرد منم مشکل اعصاب کرفتم به خاطرش که الان خداروشکر خیلی بهتر شدم گیر داده میگه من بچه نمیخوام چون نه توانایی بزرگ کردنشو داری نه من 💔😔

ای خدا دلگیرم ازت 💔 ای زندگی سیرم ازت 🥲

چرا ؟ مشکلت چی بود؟

چیزی نیس ، یکی دو سال مشکل کلیه داشتم یا بهتره بگم کلیه‌م مشکل داشت ، چند ماه پیش عمل کردم. سه چهار ماه خوب بودم اما باز فک کنم شروع شد!