2777
2789
عنوان

به دوست شوهرم پیام دادم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2511 بازدید | 52 پست
آره متاسفانه چن وقت پیش داشتم تاریخ حکومت‌های ایران رو میخوندم خیلی دارک بود. در زمان قاجار تو دربار ...

وای🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ اینو نمیدونستم😑 ولی خیلی کار چندشیه 

اخ من موندم چرا بچه😶😶اونم کسی ک خونواده داره😐خودشم بچه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ اینو نمیدونستم😑 ولی خیلی کار چندشیه اخ من موندم چرا بچه😶😶اونم کسی ک خونواده دار ...

این قضیه خیلی دارک تر از این حرفا بوده و قبل قاجار هم بوده.

فکرشو بکن دقیق یادم نیست مظفرالدین شاه بوده یا کدومشون تو جنگ پسرش پیک فرستاده برو به بابام بگو چن تا غلام بچه جدید برام بیار!! (تو گوگل بزن غلام بچه قاجار کلی ماجرای دارک میاره)

کلا فسق و فجور خالص بودن تا اینکه رضا خان اومد سیفونشون رو کشید!

دقیقا منم به اونیکه پیام دادم خودش هیچی نگفت یهو دیدم سوهرم زنگ زد بلند ترین دادی که میتونست زد 🤣

وای مامان من ی بار ب ی یارویی زنگید ک همش مزاحم کار بابام میشد و میخواس ب راهایی بکشونه

ادم درستیم نبود فقط مذهبی بود

مامانمم نمیتونس بزنگه اما اخرش ناچارا زنگید

نگو یارو خیلی بی تربیته😑🤦🏻‍♀️😂 پدربزرگمو (بابای مامانم) فش داد ک اونم فوت شده🤦🏻‍♀️😶خیلی بیشعور بود میدونس فوت شده

این قضیه خیلی دارک تر از این حرفا بوده و قبل قاجار هم بوده.فکرشو بکن دقیق یادم نیست مظفرالدین شاه بو ...

وای یا خداا🤦🏻‍♀️

اها باش نگا میکنم

مرسی از اطلاعاتت عزیزم 🤍

ایشالا همچین آدمایی از زندگیامون ب دور باشن.. 🤲🏻

وای مامان من ی بار ب ی یارویی زنگید ک همش مزاحم کار بابام میشد و میخواس ب راهایی بکشونه ادم درستیم ن ...

من پیام دادم😑این طرف منم خیلی بیتربیت بود ولی هرچی بیشتر فحش میداد من خوشحالتر میشدم چون بی ادبیشو برای شوهرم رو میکردم منتظر بودم بیشتر بگه اتفاقا 

ببین زندگی آدمو به کجا میریونن خدا نشناسا که آدم مجبور به همچین کاری میشه☹

2790
2778
2791
2779
2792