2777
2789
عنوان

به دوست شوهرم پیام دادم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2511 بازدید | 52 پست
شوهرت بچه که نیست براش مشخص کنی با کی بره با کی بیاد با این روش بیشتر لج می‌کنه ...باید یک راه بهتری ...

خوشم نمیاد چون بهش گفتم بریم جلفا گفت مگه اونجا چی داره ولی دوروز بعد با همین دوستش رفت 

وقتی بهش میگم یا من یا دوستت میگه هیچ کدومتون 

نمیتونه حتی منو با زبون خر کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنگ جهانی رو شروع کردی خواهر

دقیقا جنگ میشه ولی تکلیفش مشخص میشه

من پارسال یه جنگ دقیقا این مدلی داشتم جنگ بالاخره تموم شد ولی الان میگم خوب شد اونکارو کردم راحت شدم کاش زودتر به طرف میگفتم همون اول دعوا و کشت و کشتار میشد ولی تا الان حرص نمیخوردم😅

دقیقا جنگ میشه ولی تکلیفش مشخص میشهمن پارسال یه جنگ دقیقا این مدلی داشتم جنگ بالاخره تموم شد ولی الا ...

دوستش حداقل نکرد پیام بده معذرت میخوام و فلان رفته گزاشته کف دست شوهرم البته بهترم شد تقصیر خود شوهر خرمه

پدر و مادر خودم و پدر و مادر اون پشت شوهرمن میگن مرده دیگه

عععع بگو مرد اولویتش باید خانوم و زندگیش باشه و اگ من تو اولیتشم و این قضیه ناراحتم میکنه باید ارتباطشو خیلی کم کنه

بچه بازی از همش بدتره😑

آره متاسفانه چن وقت پیش داشتم تاریخ حکومت‌های ایران رو میخوندم خیلی دارک بود. 

در زمان قاجار تو دربار به جز کنیزها یه سری پسر بچه تر گل رو میاوردن به اسم غلام بچه! 

دوستش حداقل نکرد پیام بده معذرت میخوام و فلان رفته گزاشته کف دست شوهرم البته بهترم شد تقصیر خود شوهر ...

دقیقا منم به اونیکه پیام دادم خودش  هیچی نگفت یهو دیدم سوهرم زنگ زد بلند ترین دادی که میتونست زد 🤣

2790
2778
2791
2779
2792