سلام خوبید خسته نباشید من دخترخالم رفت از مدرسه شپش گرفت اومد خونمون من اصلا نزدیکش نبودم و همچیم کلا جدا از اون بود وسایلشم نزدم اصلا بعد رفت خونشون منم یذره سرم میخارید رفتم به پایگاه سلامت نشون دادم گفت چیزی نیس تو سرت ولی من میترسم شپش گرفته باشم ازش میشه بگید به نظرتون ازش گرفتم یا نه
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
هیچی لازم نداره، هر روز به مدت یک هفته هر روز برو حموم موهاتو کاملا با نرم کننده مو بخیسون، بعدش ازین شونه فلزی های دندونه ریز بکش بکش بکش ، همه جای سرت رو، چندین بار، کلا شپش و تخم شپش و همه چی از بین میره
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌