2777
2789

کجاست مکانش

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رنگ پیراهنت صورتی ملایم باشه تو دیدار اول

صورتی ملایم ی حس آرامش و پاکی ای رو منتقل میکنه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

دیت همون قراره با کلاسش کردین مارمولکا😁😁

توی این سایت فهمیدم که افرادی اینجا عضو هستن که انقدر توی زندگیشون عقده و کمبود دارن و از بیماری روانی رنج میبرن که میتونن سال ها درگیر یه کاربر باشن تا شاید بتونن اینجوری از فشار روحی خودشون کم کنن .این افرادو فقط سگ محل کنین😁 با وجود گزارش هایی که برام میزنی به کوری چشمت هنوز تعلیق نشدم🤣🤣

تو طیف مشکی بپوشی بد نیست

میگن تو برخورد اول فرد قابل اعتمادی جلوه میکنی

ولی دیگه مثل عزا نشه. تضاد رنگ داشته باش تو شال

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
ندارم 😒مانتو دارم این رنگی نمیشه پوشید سرده

ارایش خییلی ملایم موهات اتو بکش  مرتب تر نشون میده

لباس های رنگ نود بپوش ی ست دخترونه خوشکل 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

واقعا خو نپسنده چی

مهم نیست . اخلاق مهمه . و حیا و ادب و معرفت 

شاید باور نکنی زیبا ترین دختر جهان اگه ارایش نکنه یه چهره ساده داره وووو زیبایی واقعا عادی میشه 

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .