2777
2789
عنوان

حسرت چی رو کشیدی

236 بازدید | 40 پست

تا به حال حسرت چی رو کشیدین؟

من فکر میکردم میشه به فکر عموم مردم اعتماد کرد، ولی اتفاقی کتابخانه نیمه شب رو خوندم.رو من که خیلی تاثیر گذار بود، چون شنیده بودم کتاب خیلی بدیهی. اگه حسرت و غم زیادی دارین خواندنش چیزی ازتون کم نمیکنه.

از حسرت هاتون بنویسید تو این تایپیک اگه دوست دارین.

خودم حسرت زندگی خوب داشتم همیشه 

پول

خونه و ماشین خوب 

کار سطح بالا

و خیلی چیزای سطحی و عمیق دیگه 

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میخوام بخونمش ولی هعی زندگی،کائنات دست به دست دادن به بعضی کارها نرسم،حسرت چیزای زیادی رو تو بچگی کشیدم ولی درحال حاظر نمیکشم

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

اسی ببخشیدکد اینترنت رایگان یا اضطراری می‌شناسید؟ ایرانسل

ایرانسل من داره اینترنت رایگان میده برو بگیرش

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

اسی ببخشیدکد اینترنت رایگان یا اضطراری می‌شناسید؟ ایرانسل

ستاره۸۱۵ مربع.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

امشب چقدر از این تاپیکاس 

تو تاپیک قبلم پرسیدن حسرت چی رو داری 

منم با ۲۰ سال سن تنها چیزی که تو ذهنم اومد این بود یه عروسک زمان بچگیام بود بهش آب میدادی میشاشید از پایین آبه میومد بیرون ولی برام نخریدن 🤣🤣🤣حسرتم خیلی خنده داره

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

حسرت اینکه یبار دیگه بابامو در آغوش بگیرم  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

حسرت همه چی حتی حسرت کسایی که تو بیرون میبینم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

خیلی چیزا مهمترینش یه خانواده دختر دوست هیچ وقت طعم محبت واقعی از طرف پدر مادرم نچشیدم چون به شددددتت پسر دوستن💔💔

ما که راضی شده ایم رزق مقرر شده را ، نکشیم ناز گدایان تازه توانگر شده را ،،🙃🙃🙃

ی زندگی با آرامش بدون دغدغه فکری:)

میشه از بی معرفتی ها تنها شد...میشه از تنهایی بال در اورد و پرواز کرد🕊اِلهی انْتَ کَهفی حینَ تُعیینی المَذاهِبُ فی سَعَتِها خدایا!تویی پناهگاه من هنگامی که وسعت راه ها درمانده ام میکنند✨

امشب چقدر از این تاپیکاس تو تاپیک قبلم پرسیدن حسرت چی رو داری منم با ۲۰ سال سن تنها چیزی که تو ذهنم ...

عه چه جال، من اتفاقی امروز به سایت سر زدم یعنی ندیده بودم همچین تایپیکی رو.

دیگه حسرت که بزرگ و کوچیک نداره.والا خنده دارم نیست خیلی طبیعی و منطقیه.