2777
2789
عنوان

عروسمون

222 بازدید | 5 پست

پدرم فوت شده اس مامانم به یه مبلغی نیاز ضروری داشت مقدار زیادیشو دامادمون داد موند یه مقدار کم زیر ۷ میلیون هر چی مامانم گف بهش نداد همش هم حرفایی که عروسمون یادش داد رو میگفت (اینو مطمئنیم)

اینو نوشتم که یه‌روز در آینده اکه پول اضاف داشتم فقط به خواهرم بدم و اصلا هیچ کمک و محبتی به داداشم و خانوادش نکنم

کاربری خواهرم دستمه کاربری با ارزش خودم رو ترکوندن نینی یارا بدون دلیل یه روز بهم اخطار مشکی دادن

داداشا بلدن بگیرن. نیاز نبود جایی بنویسی

نمیدم چون موقع نیازمندی دیدمش وقتی پسر مردم کمک میکنه ولی بچه ای که از گوشت و خون توئه نمیده معلومه هیچ وقت مهر و دوستی نسبت بهش نداری 

کاربری خواهرم دستمه کاربری با ارزش خودم رو ترکوندن نینی یارا بدون دلیل یه روز بهم اخطار مشکی دادن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا کار درستی میکنید 

با هرکسی مثل خودش 

فقط نمیدونم چرا آدمها ناراحت میشن مثل خودشون رفتار میکنی ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نمیدم چون موقع نیازمندی دیدمش وقتی پسر مردم کمک میکنه ولی بچه ای که از گوشت و خون توئه نمیده معلومه ...

خدا به دلتون آرامش بده 

ی چیز خواهرانه بگم از عروستون گله نداشته باشه از بچه ی خودتون گله کنید . برادرت اگر داشته باشه بخواد بده عروستون صد سال نمی‌فهمید . شایدم نداشته

دقیقا کار درستی میکنید با هرکسی مثل خودش فقط نمیدونم چرا آدمها ناراحت میشن مثل خودشون رفتار میکنی .. ...

بعد من به بچه خواهرم محبت میکنم نسبت به اونا خنثی ام میره پیش همین. مادرم گله میکنه بین بچه ها فرق میزارن