2777
2789
بچه ها من دیگه نمیتونم😅توکلتون به خوا اون دانای هر نهانیه این چیزا حدسیاته خودتونم میتونید انجام بد ...

عزیزم جوابمو بده لطفا برات ۳۰ تا صلوات میفرستم 🥲🌼

شغل و مشخصات همسر ایندم ؟ زمان و نحوه اشناییمون ؟ اختلاف سنیمون یا هرچیزی حس میکنی ؟

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محمد امین حس میکنم متولد پاییز یا تابستونهببین یه تفاوتایی حس میکنممثلا اینکه اون اروم تر و خونسرد ت ...

مغرور هست درسته از بعضی ویژگی هاشم خوشم میاد از بعضی نه 

اینکه دائم تو اضطراب هستم درسته 

اینکه خانواده اونم مخالف باشن حدسم برا مادرشه

اینارو درست گفتی

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

عزیزم حس میکنم برای خرید چیزی به مشکل خوردی یا میخوریتقریبا خنثی ای و منتظر یه خبر یا یه کسی

درمورد من چ حس میکنی گلم لطفا بگو

ننم جانی کن بزار برو.....💔😏بده شش

عزیزم حس میکنم برای خرید چیزی به مشکل خوردی یا میخوریتقریبا خنثی ای و منتظر یه خبر یا یه کسی

تو خیلی خوبی بابا

بهم بگو کی ازدواج می‌کنم؟

داداشم کی ماشین جدید میخره؟؟؟

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️

قدبلندیصدات خوبه دل نازکی و مهربونپوستت سفیده و چشات درشت

عزیزم لطفا واسه منم بگو 

محمد دوسم داره؟تا قبل عید نامزد میشیم یا بعد عید؟دلیل اینکه یهو یزرع رفتارش تغییر کرد چیه؟بهم پيام میده خودش؟ 

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

سلام 

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امضامه

لینگ باز نشد درخواست دوستی بدین اونجا لینگ بفرستم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید پیج  اینستام👇@nargesi.mosavi

حس میکنم تصمیمش جدی نیستنمیدونم یه حسی دارم بهش حس صادق بودن نگرفتمولی بازم میگم عزیزان اینجا فقط حد ...

ازدواج مجدد دارم؟زمانش؟شغلش؟ویژگی هاش؟این دفعه خوشبخت میشم؟ممنون میشم هرچی دیگه هم حس میکنی بگی