2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم چهره و تیپ خوبی داره و خیلی خوش خندس و همش میخاد دیگرانو بخندونه مخصوصا شما و هدیه براتون ز ...

از هم دوریم پسرخالمه بیشترش درست بود ولی برام هدیه و گل نگرفته تا حالا

دختری تو زندگیش هست؟

اگر میخواهید اخلاق و شخصیت کسی را آزمایش کنید، به او قدرت بدهید!

من حسمو گفتم دیگه تهشو خدا میدونه چی بشه امیدوارم نگیرنحس غربت داشت از طرف دوتا ادم که همو دوست داشت ...

لطفا جواب منم بده 

شغل و مشخصات همسر ایندم ؟ زمان و نحوه اشناییمون ؟ اختلاف سنیمون یا هرچیزی حس میکنی بگو لطفا

.

از هم دوریم پسرخالمه بیشترش درست بود ولی برام هدیه و گل نگرفته تا حالادختری تو زندگیش هست؟

پس احتمالا این گل اینا همون خواستگاری باشه

چون حس کردم بهتون علاقه داره دختر دیگه فک نکنم

❤️

من حسمو گفتم دیگه تهشو خدا میدونه چی بشه امیدوارم نگیرنحس غربت داشت از طرف دوتا ادم که همو دوست داشت ...

چندم این ماه بدهی برادرم بهش برمیگردونم 

یه صلوات برای آقا امام زمانمان بفرس لطفا💚💚💚

پس احتمالا این گل اینا همون خواستگاری باشهچون حس کردم بهتون علاقه داره دختر دیگه فک نکنم

میتونی بگی کی میاد خواستگاری؟

از بلاتکلیفی خسته شدم😢

اگر میخواهید اخلاق و شخصیت کسی را آزمایش کنید، به او قدرت بدهید!

بچه ها من دیگه نمیتونم😅

توکلتون به خوا اون دانای هر نهانیه این چیزا حدسیاته خودتونم میتونید انجام بدید پس خیلی گیرش نباشید که خدایی ناکرده ذهنتونو مشغول نکنه الکی

شبتون بخیر❤️

❤️

حس میگنم قدبلنده تحصیل کردس یا داره درس میخونهخوشتیپه و خوش مشربهوالا از اون حسی نمیگیرم ولی شما خی ...

آنلاین ک شدی ویژگی های ظاهری من و اون رو حدس بزن 

من نمیتونم بگم ک حست درست یا اشتباه بوده چون من فقط ۲ماه چت کردم باهاش.

خواهشا جواب بده

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین