2777
2789
میخوام وابستم بشه

چند وقته باهاشی؟ اگه میخوای بدونی عاشق چه ادمایی میشه بهش بگو جذب چه ادمایی میشه یا مثلا از چه رفتارهایی بدت میاد اینا

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارتنر خوبی میشی قدر خودتو بدون

نه بابا سسخل مسخلم کل زندگیمو میریزم به پا طرف یابو برش میداره  فک میکنه پوخیه بم خیانت میکنه ..

تنهاییو عشق اس

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

عالی بود واقعا😂😂😂😂

ابجی یه سوالایی میپرسی از سینگل جماعتتا😭😂

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

4سال

دادا ول کن اینو این اگه بگیر بود می‌گرفت.. 

حرف کم نیاوردید تو این ۴ سال؟

زیادی حساسممم

حساسیت تو دخترا چیز عادیه همه حساسن 

اما پسرا از دخترای که زیاد می‌چسبن خوششون نمیاد برعکس ما دختر زیاد پیگیر نباشه منظورم این نیست که ولش کن تو حال خودش بزاریش زیاد 

میتونی منو به عنوان پاتنرت حساب کنی عشقم خجالت نکش 😂😂😂

نه مرسی دوستم جرم میده😭😂😂

دادا ول کن اینو این اگه بگیر بود می‌گرفت.. حرف کم نیاوردید تو این ۴ سال؟

ببین ما 4 سال رفیق بودیم خیلیم صمیمی اون عاشق من بود ولی حاضر نبودم برم تو رابطه بعد ی سال پیش منم عاشقش شدمم 😂😂😂😂

اعتماد ب آدما ی حَماقته ؛

نه تازه شروع کردن چیو کم بیارن 🤧🚬

داداش ۴ سالهه الکی نیسااا شناخت بود ک شناختن...سنگارو حل کردن چه خبره