2777
2789
عنوان

یعنی عشقم …

210 بازدید | 16 پست

اگر این همه دایرکت و ریپلای عاشقانه رو به جای تو به یه پسر دیگه میدادم تا الان دوتا بچه داشتم 

بعد تو وقتی فقط دایرکتم و لایک و سین میکنی ذوق مرگ میشم ♥️ 

عشق یک طرفه دقیقا قهوه اس تو میدونی تلخه و مزه زهرمار میده ولی انقدر میخوری که معتادش میشی و برات از قند شیرین تر میشه 🥐

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

🦦

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
🦦

نمی‌دونم بخندم یا چی 😂💔

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙂🙂🙂 زندگی غم انگیزه زیاد توش غرق نشو

لذت های زندگی من با یه آدم معمولی فرق میکنه من اینجوری شادترم 🥲

عمرت رو تلف نکن

ترجیح میدم به جای اینکه با یکی که قلبم پیشش نیست زندگی کنم به کسی که عاشقانه ۷ ساله دوسش دارم عشق بورزم حتی به غلط :) 

پس خیلی خوشبختی خوشبحالت 😊 من هنوز خودمو خوشبخت ندیدم تا حالا خخخ

اره خوشبحالم 😭 

من خوشبخت نیستم ولی بخت برگشته عم نیستم سعی کردم با شرایط خودمو وفق بدم توعم سعی کن مثل من با نداشته هات خوشحال باشی 💔

پیام نده بابا بهش نچسبه بدرد نخورو اون منتظره یکی خودشو بگیره براش خرج کنه

:) 

اره خوشبحالم 😭 من خوشبخت نیستم ولی بخت برگشته عم نیستم سعی کردم با شرایط خودمو وفق بدم توعم سعی کن ...

اومممم حرفت قشنگه هرچند ازش غم بلند میشه 😅 

من نمیدونم زندگی منو کجا میبره ولی میدونم که به امید اینده وایسادم و چیزی که الان توش هستم اصلا حس خوشبختی بهم نمیده🙂

اومممم حرفت قشنگه هرچند ازش غم بلند میشه 😅 من نمیدونم زندگی منو کجا میبره ولی میدونم که به امید این ...

میدونی من سعی کردم که از نظر شغل تحصیلات و … بهترین جایگاه اجتماعی رو داشته باشم و از اون نظر خودمو جوری سرگرم کردم که تا زنده ام به فکر ازدواج نباشم چون من آدمی نیستم که بتونم عشق اولم و فراموش کنم پس ترجیح دادم عشق اولم عشق آخرم باشه یجورایی مثل عشق مولانا به شمس باهاش کنار بیام برای توعم آرزو می‌کنم آینده همونجوری بشه که میخوای 

میدونی من سعی کردم که از نظر شغل تحصیلات و … بهترین جایگاه اجتماعی رو داشته باشم و از اون نظر خودمو ...

خیلی ممنونم امیدوارم واسه توام همون که میخوای باشه متوجهم که چی میگی تو واقعا ادم قوی هستی کمتر دختری میتونه اینجوری باشه